Resa 1 månad eller två i Asien

Av Perrys
5 juli 2022 07:22
Visningar: 426
Hej!

Jag längtar efter att få bryta mig loss ur vardagen och dra iväg på resa till Asien i 1-2 månader på äventyraresa. Jag vill upptäcka saker! Om jag fick önska hade jag velat resa iväg redan i höst med vädret är ju allmänt bättre i Asien efter årsskiftet så jag har tänkt att jag vill åka runt jan-mars 2023 nångång men är relativt flexibel.

Jag har tänkt att jag vill besöka några länder men lägger hellre mycket tid på att vara i ett land och verkligen utforska det istället för att stressa iväg till nästa. Är intresserad av bland annat Filippinerna, Vietnam och Kambodja men är öppet för förslag :)
27 juli 2022 16:43
Om du skulle kunna tänka dig att åka redan nu i september-oktober så är jag på! Allt som du skrev är precis det jag letar efter!
14 aug. 2022 23:43
Hej! Är också intresserad av backpacking i asien i vinter. Helst i december men om vädret är dåligt kanske jag får tänka om haha! Har hört att Filippinerna ska vara jättefint men är egentligen flexibel då jag knappt varit i Asien och vill se allt! Skriv gärna på fb (Kristina Noring) om du vill snacka!
27 aug. 2022 12:55
Hej!
Jag planerar att resa till Asien i typ en månad eller 2 i mitten på oktober. Min lösa plan är att flyga till hanoi, åka genom laos, till Burma om det är möjligt och sen ner till Bangkok och resa därifrån hem.
Vill helst åka tillsammans med någon även om jag är en van resenär och har rest själv tidigare. Men det är alltid roligt att dela äventyren med nån.
29 dec. 2022 11:25
Hej! Hur ser era resplaner ut? Jag har en resa till kambodja bokad i mitten på januari. Min tidigare resekompis kan tyvärr inte följa med på grund av familjeskäl därav letar jag efter någon att ta sällskap med. Jag är relativt flexibel. Älskar äventyr och att upptäcka saker.