Railay beach till Krabi flygplats

26 dec. 2016 18:18
Visningar: 642
Hej!
Vi ska till Thailand, koh lanta i feb och tänkte ta några dagar på slutet på Railay beach West, eftersom det verkar helt fantastiskt. Efter att ha surfat så har vi hajjat att man bara kan ta sig till och från Railay beach med båt. Nu till min fråga: vårt flyg hem avgår kl 9 på morgonen från Krabi flygplats, bör man tänka att man tar sista natten i Ao nang (eller någon annan stans?) för att hinna ta sig till flygplatsen... eller vågar man stanna på Railay beach ända till avresemorgonen? Hur tar man sig från Railay till Krabi flygplats på bäst sätt? Förboka något eller bara räkna med att det går att få tag på båt å taxi i stunden? Ni som varit på Krabi flygplats, hur tidigt bör man vara där, vi vet ju inte alls hur stor flygplatsen är och hur länge det tar att gå genom alla säkerhetskontroller mm?
Tack för hjälpen!
27 dec. 2016 09:36
Från AoNang tar det ca 30-45 min med egen taxi. I så fall skulle ni behöva åka från AoNang före kl. 7 för att vara vid flygplatsen i god tid.

Kan bli lite knepigt att ta sig från Railay så tidigt på morgonen. Longtail från Railay tar ju ca 15-20 min, men sedan ska det lastas i och ur båten. Bäst är nog att ta sista natten i AoNang och sedan egen taxi mot flygplatsen. Taxi kan förbokas på länk nedan eller vid vilken resebyrå som helst. Nämner ni er avgångstid med flyget så kommer de ge förslag på tid att lämna hotellet.

http://www.krabishuttle.com/