Pythagorion Samos

Av Monki66
12 mars 2014 20:26
Visningar: 3165
Hej!

Har aldrig varit i Grekland tidigare och ska åka med en väninna till PythagorionSamos, charter med Fritidsresor första veckan i Maj.

Är det någon som har bott på Fritidsresors hotell och har några tips.
Har tittat på hotell både centralt i byn och en bit utanför.
Kravet är en fin balkong och inte alltför långt från strand och centrum.

Är det någon som har några tips och rekommendationer, kom med både + och -.

/Monica
20 mars 2014 21:18
Hej, vi har bott på Doryssa Seaside Resort som är Fritidsresors hotell. Detta är ett stort hotell men ändå väldigt mysigt. Det finns två olika boenden. Ett kring det lilla torget, och ett mot havet. Hotellet ligger endast 5 min från flygplatsen och vid stranden. Det stör inte det minsta så det lyfter ett par plan om dagen bara. Det är promenadavstånd till byn/hamnen. Vi hade tre barn i ålder 7-10 år och inga problem för dem att gå fram och tillbaka.
Vi bodde i rummen vid torget vilket var en genuin Grekisk känsla. Mycket mysig men liten balkong på dessa. Tror att balkongen på den andra delen är större.
Svårt att få solstol vid poolen, lite enklare vid stranden. Detta är ett Allinclusive-hotell med alt vad det innebär och maten är helt ok. Inte att jämföra med Ai i Turkiet tyckte vi men helt ok. Sten på stranden med badskor rekommenderas. Ett trevligt boende, speciellt med barn.
Av Sierra
20 mars 2014 22:35
Hotel Remezzo är ett populärt boende i byn med närhet till tavernor och restauranger i gränderna och längs hamnpromenaden. I östra delen av byn ligger den lilla Remataki Beach med sandstrand.
Av Kestis
6 apr. 2014 10:06
Håller helt klart med Sierra! Bodde på Remezzo för två år sedan. Ganska små rum, men rent och fräscht. Mycket trevlig och hjälpsam familj som driver hotellet. Rummen på de övre våningarna har havsutsikt. Frukost serverades på en terass med ljuvlig utsikt över hamnen och havet. Skulle gärna bo där igen.
Av Monki66
1 maj 2014 19:48
Tack för tipsen!

Tyvärr så är inte Hotell Remezzo med i Fritidsresors utbud med flyg från Luleå.
Då jag åker med en väninna på denna resa, så valde vi att bo i centrum.
Vi har bokat Hotell Labito, bakom hamnpromenaden. Ser ut att vara ett väldigt enkelt hotell
med små rum och balkonger, med vi gillade läget och att det är med frukost!

Blir spännande att komma dit, då man hört så mycket gott :)
Av Monki66
6 maj 2014 23:24
Tack Sierra, det ska vi ha, och tack för tips på god mat!

Börjar misstänka att jag och min man, min son och hans flickvän var på Koh Lipe samtidigt som dig. Vi bodde på Varin beach resort för andra året i rad, 22-28 januari.
"Jag tror bestämt nu att jag sett dig/er vid frukosten och även promenerandes på stranden bort mot "Italienska hörnan" och vidare! Kan ha fel, men väldigt lik dig!

Trevlig sommar!
Av Sierra
7 maj 2014 00:28
Vi var där då och om du/ni ser mig igen måste ni komma fram och heja. Det är alltid trevligt med ett "besök" :-)