Prövar igen, frågor om ön Koh Jum

16 jan. 2014 14:40
Visningar: 877
Koh Jum
Någon som kan berätta om ön Koh Jum. Vad tycker du om ön? Hur är priserna och måste man boka hotel innan eller kan man boka när man kommer dit?
Av Lampang
6 apr. 2014 22:46
(du kanske har varit till koh jum redan, men jag chansar och skriver lite ändå)
Koh jum en bra ö om man vill ha det lugnt och skönt, jag
trivs alltid bra på ön fast det har börjat komma mer folk hit, trevliga människor, som vill ha det lugnt .
Senast jag var till jum bodde jag på koh jum resort (en del av Ting rai beach), mysigt ställe, lite på sidan om.
Vill du ha lite mer folk omkring dig så är Golden Pearl beach ett bra alternativ, där finns boende tex season bungalows, finns fler alternativ .Tidigare har jag aldrig bokat(har aldrig gjort det när jag rest runt i landet) ,men gjorde det denna gång ,kan vara bra när det nu har blivit fler som kommer till jum, men det beror nog på vilken tid på året som man skall hit.
Göra på ön: njuta av lugnet, ligga i hängmattan och läsa en bok,se sig om på ön med cykel eller mopped, äta god mat i byn Ban koh jum, Ta sig en öl på loma bar på vackra magic beach, bara ha det bra.Finns en hel del mat ställen som du äter god mat på till ett bra pris.
7 apr. 2014 08:54
Tack Lampang, Har inte besökt Jum ännu, men i början på December bär det av dit. Längtar redan dit, bara få njuta av lugnet, en god bok och en kall Chang :) Vi kommer nog inte att boka förns vi kommer fram, Sambon har heller aldrig bokat så länge han rest runt i Asien, så vi kör på det nu med. Men då vet jag vart jag ska kika runt efter boende. Tack för svaret och tipsen :)

MVH
Josefin
Av Sus70
27 sep. 2014 20:02
Vi har bokat Ting Rai Beach Resort. Det verka vara ett stort tryck på Koh Jum. har ni bokat boende? Annars kanske det är tid att göra det nu?
29 sep. 2014 09:02
Inget bokat idagensläge utan vi åker över och ser vad som finns :) det värsta som kan hända är en natt på stranden :)
Citerat från Sus70:
Vi har bokat Ting Rai Beach Resort. Det verka vara ett stort tryck på Koh Jum. har ni bokat boende? Annars kanske det är tid att göra det nu?
Av Sus70
30 sep. 2014 21:32
Ja vad fanken! Det låter ju riktigt mysigt!