Prisvärd flygbiljett till USA under juli

Av Erc
23 mars 2009 14:11
Visningar: 1064
Noterar att det verkar vara omöjligt att hitta billiga flygresor till USA i juli månad. Fram till och med juni går det bra, men sedan händer något vid midsommar (industrisemestern såklart...) och priserna nästan dubbleras.

Till vilka priser har ni här flugit till USA för i juli månad? Kan det vara som så att flygbolagens kampanjer ännu inte lanserats för reseperioden juli?

Var i USA? Tja, allt av intresse egentligen - så alla erfarenheter välkomnas.
Av Erc
24 mars 2009 12:16
Möjligheten att köpa en brittisk charterstol från London till Florida kan mycket väl vara aktuellt. Hade inte tänkt i de banorna ännu. Har även sneglat på motsvarande möjligheter med Aerlingus.
Av Asok
24 mars 2009 13:04
Från midsommar och t.o.m augusti är högsäsong för resor till USA och då åker också priserna upp i taket.
Var beredd på köer och mycket turister precis överallt.
Jag har alltid åkt till USA i september. Bra flygpriser och turistsäsongen närmar sig sitt slut så det är lugnare
på väldigt populära ställen som Grand Canyon t.ex.
Jag rekommenderar västra delarna av USA, Washington (Seattle), Montana, Wyoming, Idaho, South Dakota, New Mexico, Arizona.
Av Erc
24 mars 2009 13:16
Självklart handlare det om turisthögsäsong. Dessvärre är det ju just då jag, och många med mig, har lättast att vara långledig...

Åker över nu i påsk för en liten roadtrip i just västra USA (favorit i repris - var där i juni 2008 också). Klart trevligt område att luffa runt i!
Av Jesperw
24 mars 2009 15:58
Har du bara sökt på webben eller har du ringt och snackat med en resebyrå? I en del fall kan en duktig resesäljare hitta möjligheter som inte bokningsmaskinerna fixar.