Present till Sikh (och klädsel)

2 jan. 2013 16:29
Visningar: 738
När vi besökte Mikla Bar i Istanbul i våras träffade vi ett par som bodde i Delhi på vintern och i Tyskland på somrarna. När de fick höra att jag skall åka till Indien så har de nu bjudit in mig till sitt hem. Deras chaufför kommer hämta mig på flygplatsen och därefter skall de ta mig på lunch och visa staden. De vägrade också att jag skall bo på hotell den natten jag befinner mig i Delhi, trots att jag måste resa i väg i gryningen då tåget till Agra går kl 6 på morgonen (och jag skall möte min "grupp" kl 5) så deras chaufför kommer att ta mig dit på söndag morgon. Dessutom skall det vara ett välkomstmöte på lördag eftermiddag..
Känns lite dumt att inte umgås med gruppen första kvällen, men det är ju inte varje dag man blir hembjuden till Indier :-) Förhoppningsvis blir det ett minne för livet.

Vad skall man ha med sig för present?
Och vad skall jag nu ha för kläder.. Har liksom backpackerväska och inte tänkt packa så mycket,
men helt klart måste man ju ha med sig en fin svensk present att ge dem.

Då de är Sikher (tror det iaf) så bör jag väl också tänka på klädseln...Oj vad svårt det blev nu, men sååå roligt att få en sådan speciell upplevelse. Ser fram emot detta möte, även om sömnen kommer lysa med sin frånvaro mellan fredag morgon till söndag kväll... Får helt klart leva på ruschen :-)

Får nog packa något lite finare att ha på mig när jag anländer till Delhi, då jag annars mest tänkt packa kläder som jag nött ut och tröttnat på så att väskan skall bli lättare och lättare längs vägen till Goa...

Tips tas tacksamt emot :-)
Av Rolf_52
3 jan. 2013 20:27
Vad spännande det låter. Indier är väldigt förtjusta i whisky. Varför inte ta med en svensk Mackmyra? Unikt och nästan 100% chans till succé!

Lycka till!

Rolf
4 jan. 2013 13:13
Tack för tipset :-) är dock osäker på om de dricker alkohol.. Blev en blandad kompott av svenska hantverk :-)