PortAventura, en helt underbar nöjespark : ) (Europas bästa?)

22 aug. 2012 11:06
Visningar: 1643
Jag vill bara tipsa om en av Europa absolut bästa nöjesparker, PortAventura. Ett riktigt höjdarställe : ) Läs mer och se lite bilder och en film därifrån i min reseblogg (se länken nedanför)

http://hakanshorna-thecorner.blogspot.se/2012/07/portaventura-en-helt-underbar-nojespark.html
Av Desires
22 aug. 2012 14:09
Roligt tips du ger för alla barnfamiljer, har aldrig hört talas om denna park........så tack för det!
Tillhör inte den åldersgruppen själv, men skulle gärna ta med barnbarnen dit, när de är lite äldre. För som jag kan se är denna park kanske mer för lite äldre barn, vilken ålder skulle du säga är lämplig för denna typ av nöjespark?

Jag har en resesajt där jag skriver egna reseberättelser - med tips och foton - från platser jag själv besökt.
Där brukar jag även lägga in tips från andra (om de är bra..)
Så nu har jag på mitt Barcelona-inlägg direktlänkat till ditt superba tips om nöjesparken PortAventura http://www.desires.se/#post76
Hoppas det är OK!?
22 aug. 2012 14:40
PortAventura passar för alla åldrar även om de satsat rätt stort på de större atrtaktionerna. men de har totalt över 40 åkatraktioner. Mina barn är 8, 12 och 14 och alla tyckte parken var toppen. sedan hade de ett helt område i parken "sesamo Aventura" som var uppbyggt för de allra minsta (även min 8 åring åkte en del grejer där.) Det området baserades helt på figurerna från Sesam street som fortfarande är stora i Spanien. Ett annat tips om man åker dit är att ta in en natt på någon av deras hotell. Då ingår entren både ankomstdagen och avresedagen, vilket gjorde att det blev en hundring dyrare än biljettpriset att bo fyrstjärnigt i westernbyn med en gigantisk frukostbufé inbakat i priset : ) Kul att du länkat inlägget från din sida, det är helt okej : )

Ps: Var in på din sida och märkte att jag tittat in på den tidigare! Jag surfade runt och letade efter resmål för kanske ett år sedan och läste då dit inlägg om Tropea : )
Av Mhem
23 aug. 2012 09:58
Håller med och även om man inte är ute efter karuseller eller vattenland så är det en trevlig park att gå omkring i. Rent och fräscht, mycket att bara vila ögonen på.