Plugga i Los Angeles

8 nov. 2016 18:56
Visningar: 1132
Hej!
Jag vet inte hur många gånger och i hur många år jag varit inne på den här sidan och kollat och skrivit i diskussioner om att plugga i USA.

Det har varit min dröm så länge jag kan minnas och nu känner jag nu är det fan dags :) innan har jag alltid velat men varit alldeles för feg för att ge mig iväg själv.

Så nu tänkte jag kolla om det är någon här som har planer på att studera i Los Angeles till hösten 2017?
Jag vill helst gå ett år på UCLA men med tanke på kostnader skulle det kanske även kunna bli Santa Monica College.

Någon som har likvärdiga planer?
14 nov. 2016 12:12
Hej!
Vad kul att hitta någon som har exakt samma planer som jag!
Själv tänkte jag nog gå på Santa Monica College, och sen, eventuellt, transfer till UCLA.

Om du vill snacka mer är det bara att skriva till min mail :) (Logga in för att se e-postadress)
Av Ebbabea
12 feb. 2017 11:47
Hej! Hur gamla är ni? Tänker att jag också är lite sugen på LA men vill inte åka dit och vara äldst på skolan haha. Är 25!
12 feb. 2017 12:08
Hej Sophia!
Jag och min kompis har bestämt oss för ett år på ucla. Har du fortfarande planer på att åka?:)

Hej Ebba! Jag och min kompis är 23 år. du lär nog inte vara äldst:) På ucla tror jag det är väldigt blandade åldrar! På santa Monica college vet jag inte riktigt, har mest riktat in mig på ucla!
Av Ebbabea
12 feb. 2017 21:14
Vad roligt! Har ni sökt? Och vad är det för antagningskrav? Jag har fått för mig att det är ganska höga krav på att komma in just på UCLA! Och vad tänker ni plugga? En BA?
12 feb. 2017 21:30
Vi ska börja med ansökan nu. Har planerat in att göra TOEFL testet i början av mars. Det är det man måste klara och få en viss poäng för att komma in. Vissa inriktningar kräver mer poäng än andra men de flesta ligger på samma tror jag, vilket är 83 poäng tror jag! Men som sagt kan det variera mellan vilka program man läser.
Vi har tänkt läsa certificates. Jag ska studera marknadsföring och den utbildningen är 3 quarters min kompis ska plugga acting och den är 4 quarters. Man måste ju även skriva personligt brev och sånt där till ucla. Så det kan ju finnas chans att man inte kommer in såklart. Men vi har tagit hjälp av organisationen Blueberry och de skickar inte in ansökningar om de inte tror att man med största möjlighet blir antagen. Så det känns skönt!
Vad har du funderat på att plugga?:)
27 feb. 2017 23:14
Hej! Jag har också tänkt att jag vill plugga i Los angeles! Vet dock inte vart eller vad än.. och vet inte riktigt hur jag bäst går tillväga. Är det ett måste att gå genom en organisation eller blir det bara enklare? Vet någon om man kan gå på ett mindre collage och läsa några kurser och ändå få visa? 😊
3 mars 2017 14:27
Hej! Hittade denna tråden och ni kanske är precis de roomiesarna jag söker? Sitter just nu med anmälan till Santa Monica College och letar efter några att bo med. Hade ju varit roligt att bo med några som också är nya och vill göra alla turistgrejer osv!
Jag har tänkt söka två årig utbildning men ta det som det kommer, termin för termin. Har inte riktigt bestämt vad jag vill ha för huvudämne men kommer iallafall spela fotboll. Detta har varit min dröm så länge och nu var det dags att ta tag i det!
Hör gärna av er!! :)
4 mars 2017 09:55
Hej! Jag har faktiskt ändrat mig totalt och har bestämt mig för att plugga på San Diego State University. Lycka till i LA allihoppa:)
7 mars 2017 10:14
Hej! Blev så glad när jag hittade den här tråden. Jag har också velat åka till LA och plugga länge och funderar på att söka till SantaMonica collage då det är bäst priser. Har funderat my cket på just boendet och hade ju varit så skönt att hitta någon roomie redan innan skokan börjar så man har det klart, jag villockså göra roliga turist grejer :)
Har även haft möte med blueberry somhjälper till med ansökningarna.
Hör gärna av er till mig med!! :)
// Cassandra
14 apr. 2017 09:56
Halloo ville bara kolla hur det går för alla med planerna kring att plugga i LA?:) jag och min kompis ska skicka in ansökan nu och hoppas på att åka till hösten :)
14 apr. 2017 17:21
Jag har också planer att plugga i LA!! Dock till nästa år då jag behöver spara undan lite mer pengar.. hade tänkt skriva här på reseguiden senare i framtiden!! Så "synd". Hoppas att allt går bra med era ansökningarna och att ni kommer iväg snart 😍😍
25 apr. 2017 18:16
Jag kommer börja plugga på SMC nu till hösten så om några fler kommer börja plugga i LA området hör gärna av er :D