Phuket-Krabi-Lanta

19 feb. 2014 10:48
Visningar: 381
Hej, jag har planer på att resa till Thailand i 3 veckor med två barn åh tänkte mig typ flyget till Phuket i ca 1 vecka åh sen vidare till Krabi ca 1 v åh sen till Lanta. Eller Phuket och bara en utav dom andra öarna till. Vad jag har förstått så e det lätt att ta sig mellan dessa tre öar med färja. Alla tips och idéer motages tacksamt =)
Av Sierra
19 feb. 2014 23:23
Krabi är ingen ö utan en provins där bland annat ön Lanta ingår. Det är som du skriver väldigt lätt att resa i Thailand och i det område du nämner är det gott om förbindelser med båt. När du är på Phuket får du den hjälp du behöver för att resa omkring om du besöker en travelhop.
Av Ooskari
20 feb. 2014 17:30
hej !

Vi är nyss hemkomna från thailand efter en månad där. Vi bodde i Khao lak och ko lanta och i phuket. Vi var 2 vuxna och 2 småbarn. Det gick jättelätt att resa mellan platserna. Vi åkte taxi i sån här minibuss med ac. Det var väldigt behagligt och billigt. Då får man åka 2 bilfärjor när man ska över till ko lanta. Resan mellan phuket och ko lanta tar ca 7 timmar med taxi och den stora färjan från phuket till ko lanta tar ca 5 timmar via phi phi islands. Vi fastnade för long beach på ko lanta. Var där i 12 nätter tror jag. Längst ner på den stranden var det magiskt. väldigt barnvänligt.

Häls ooskari