Phi Phi Island men sen då?

14 feb. 2019 04:51
Visningar: 299
Hej

Jag och min kille (25 & 27) ska till Thailand i mars, ca 10 dagar. Hans första gång, jag har varit mycket i Thailand men tycker ändå det är svårt samt att jag gärna besöker nått ställe jag inte varit på.

Stannar en natt i Phuket och åker sen direkt till Phi Phi. Vi stannar där i tre nätter och sen har vi tre 3 obestämda nätter innan vi tar ett flyg till Bangkok. Vi letar efter ytterligare en ö eller ställe i Krabi kanske att semestra på? Jag hade gärna åkt till Koh Lipe som jag inte varit på men det känns liiite långt bort...

Kikade på Koh Kradan, men det får inte vara FÖR lugnt... Jag gillar ex Koh Tao men det är för långt bort. Det behöver absolut inte vara i Phi Phi style, men inte heller att man är fast på en enda resort med en restaurang. Gärna möjlighet till någon snorkeltur, vattenfallsprommernad, några strandbarer kanske eller vad som heslt!

Har ni några tips? :)
15 feb. 2019 10:08
Jag åkte från phi phi till koh lanta vilket var ganska lugnt (vi bodde på norra ön) men mysigt med marknader och mat på kvällarna, mycket svenskar. Vi gjorde väldigt härliga utflykter till koh rok och emerald cave!
Av Sierra
15 feb. 2019 15:59
Tag färja/speedboat från Phi Phi på fm och ni är på Lipe tidig em.

När ni sedan skall vidare till Bangkok flyger ni från Hat Yai.

För båt från Phi Phi och transfer till Hat Yai Airport:
https://thaibeachtravellers.com