Paradis ö för bekväm familj

Av Many90
12 sep. 2016 09:54
Visningar: 164
Hej,
Då har jag sökt och sökt men ser att jag måste skapa en egen tråd för mina frågor.

Vi är en familj med två barn, 6 och 3 år, som var till Phuket i mars. Vi valde Kamala Beach just för att det var så bekvämt: från flygplatsen tog det 30min till hotellet. Vi bodde på samma hotell hela tiden. Vi är nöjda, men mannen min är lite besviken just för att sanden inte var heelt perfekt och vattnet inte var heelt klarblått.
Däremot älskar vi strandpromenaden med alla restaurangen där vi kunde njuta av solnedgången varje kväll, att det fanns en marknad och stånd man kunde köpa kläder och småsaker på om kvällen och att det intr var smockfullt på stranden.

Så nu kollar jag på resa igen till februari, vi blog borta i två veckor. Jag har tittat på antingen Phuket igen, någradagar på coral Island/racha Island och sedan Bangthao, men har också lust Att prova krabi.

Koh lanta sägs ju vara väldigt barnvänligt men jag ser inte klarblått vatten och potatismjöl strand.. Samtidigt vill jag inte sätta mig på en strand där det bara finns en resturang. Har ni något tips?
Det får gärna vara en ok resa ockaå med tanke på barnen. Har evt tänkt oss att stanna på två ställen denna gången. Men om det inte är detdär paradisstränderna m klart vatten så får jag nog inte med mannen min till Thailand igen, så tips önskas ☺️

Vi är väldigt bekväma av oss, men har inte möjlighet till att betala för dessa lyxhotell, men det mäste vara rent och fräscht med pool helst.