Panama - Costa Rica - Nicaragua - Jamaica. Tips & tricks

16 jan. 2017 19:22
Visningar: 370
Hej!

jag och två andra vänner ska bege oss på en backpacker-resa nu till våren. VI har gjort en grovplanering om var vi ska åka någonstans. Vi landar i Panama City, drar sedan vidare mot Bocas Del Toros och där hade vi tänkt stanna i en vecka mer eller mindre. Är det någon som har tips på Hostels, restauranger och sevärdheter i Panama City, Bocas Del Toros och den nordkustliga vägen till Bocas Del Toros?

Efter festligheterna i Bocas, så fortsätter vi vår väg genom Costa Rica (Vistelse i bara några dagar) och vidare till San Juan Del Sur i Nicaragua. Vi hade tänkt att vara i närområdet i drygt en vecka, då ska vi hinna med att se vulkanen, men frågan är om ni har några tips på vad som mer finns att göra i omkringliggande område.

Ni som är erfarna backpackers får gärna komma med andra smarta råd.

Hälsningar från en sugen backpacker!
Av Laxel
26 jan. 2017 23:24
Hej
Vi planerar också att luffa från Panama upp till Guatemala eller Mexico. Har läst i flera forum att man inte blir insläppt i Panama om man inte kan visa att man har en biljett ut ur Panama. Det duger inte med en biljett från t.e.x Mexico till Sverige. Och bussresor går inte boka online. Så jag undrar hur ni har tänkt lösa detta, eller åker ni kanske tillbaka till Panama på hemvägen?

//Lollo