Orlando parker

6 dec. 2012 22:39
Visningar: 1538
Hej vi åker till Orlando och har tänkt besöka nya parker var köper vi lättast biljetter gärna bra pris oxå, ge oss tips på andra utflykter vi har 4 dagar där o åker sen vidare till Miami. Är Daytona o ewerglades sevärt? ge oss gärna svar Med vänlig hälsning, Malin
Av Daytona
7 dec. 2012 05:50
Vi köper alltid biljetterna på plats. Men kolla på www.mousesavers.com- där hittar du en massa bra tips. Man kan köpa i förväg via internet, men det får någon annan svara på.

Daytona är såklart sevärt- tycker jag ;o). En underbar strand helt enkelt. Ett besök på nascar banan kan ju vara väldigt intressant om man är motorintresserad. När åker ni och i vilken ålder är ni?
7 dec. 2012 14:18
Det är lika enkelt att köpa online innan avfärd som på plats - välj vilket som passar er bäst. Köper ni online kan ni välja att skriva ut dem själva eller hämta ut dem där. Biljettpriserna brukar höjas varje december om jag inte missminner mig så ni missade nog precis chansen att spara ett par dollar. Men mousesaver som Daytona tipsar om brukar ha schyssta priser. (Själv har jag bara köpt via parkernas egna sidor).

Dessutom kan ni köpa biljtter via Expedia som finns på en del större hotell.

Det mesta är sevärt i Florida beroende på vad man har för intresse. Det enda jag skulle vilja säga är att ni inte skall kuska runt för att uppleva så många platser som möjligt, ta det hellre lugnt och bo fler nätter på ett ställe (få ställen) än en natt på många olika.

Daytona beach är fint - men är det inte just den beachen och motorstadion som drar speciellt så kan ni uppleva fina stränder också längre söderut.
9 dec. 2012 12:10
Citerat från saxmalin:
Hej vi åker 22 december våra barn är 14 och 18 ,så vi bor i orlando 5 nätter o sen åker vi till fort lauderdale så ge oss gärna fler tips på sevärdheter shopping mm Malin
Ja man kan spara några Dollar på att köpa på ena eller andra viset, problemet är att det är svårt att veta vilket som blir billigast i förväg. Sen får man ju fundera på vad bekvämligheten och säkerheten är värd. Bekvämast men sällan billigast är att köpa online på de officiella sidorna och skriva ut biljetterna hemma. Sen finns det andrahandssidor där jag fått uppfattningen att Undercovetourist är seriösa, de har erbjudanden som t.ex. köp två dagar och få tre och olika rabatter.

I Ft. Lauderdale är det väl främst stranden som lockar, det finns en del museum, "International Swiming Hall of Fame" mm.
Jungle Queen kan vara trevligt och likaså restaurangen Mai Kai, länge sen vi var där så kan inte gå i god för den just nu.

Everglades och då menar jag främst nationalparken är ett måste (det enda "måste" som finns i Florida egentligen) men även ett besök på något kommersiellt ställe kan vara kul om man vill se lite alligatorbrottning, prova Airboat o.s.v.

Shopping finns i eller strax utanför staden i massor. I Aventura söderut finns det största köpcentrat av alla i Florida, Aventura Mall. Strax östreom Ft. L finns Sawgrass Mills i Sunrise. På vägen dit (Sunrise Blvd.) ligger ett av mina andra favoritställen för shopping, Swap Shop som är en "loppmarknad", väldigt kul att uppleva och mycket billigt. Åk dit på helst en söndag då det är massor med privatpersoner som står och säljer på helgerna.
Av Evertg
10 dec. 2012 14:54
Hoppa över Dayrtona, är mitt råd. Är man inte racingfantast så är inte Daytona Beach något annat än en av många orter längs Atlantkusten. Everglades är dock (precis som Floridasidan poängterar) ett Florida-måste. Information här:
http://www.florida.nu/svenska-geografiska-omraden/sydvastra-florida/everglades-2/
Man kan hinna med mycket på en dag. T ex följande: 1) En turistisk tur med airboat, finns många att välja på längs US41, själv gillar jag den i Coopertown, 2) Den guidade turen i Shark Valley. Tycker man ska börja med den egentligen eftersom den ger svar på många frågor om Everglades, 3) Tid på egen hand. Köra lite längre västerut och pausa vid Turner River Road där det finns en parkeringsplats där många stnnar för att se alligatorer på nära håll. I närheten också det märkliga museet om The Skunk Ape, Floridas eget monster...
Vill man lägga mer än en dag i Everglades tycker jag att man ska satsa på en övernattning i Everglades city, mitt i hjärtat av Ten Thousand Islands, ett fascinerande område:
http://www.florida.nu/svenska-geografiska-omraden/sydvastra-florida/ten-thousand-islands/
Beträffande biljettpriser i Orlando är det, som du redan förstått, en djungel. Du kanske har nytta av den här länken:
http://www.florida.nu/biljettpriser-orlando/

mvh EG
Av Annl
10 dec. 2012 20:02
Vi köpte biljetter till parkerna i förväg på internet och det var billigare och det gick dessutom snabbare att komma in.

Everglades är väldigt spännade tyckte vi och kul att åka airboat och kolla på alligatorer. Får inte missas om du frågar mig.

Daytona har jag inte koll på.
Av Emma_j
10 dec. 2012 21:27
Vart köpte ni era biljetter Annl? :)
Av Annl
10 dec. 2012 22:08
Det var inte jag som höll i tangentbordet men jag vill absolut minnas att maken var inne på respektive parks hemsida och där köpte och betalade biljetterna. Och sen skrev vi ut dem hemma, precis som Floridasidan var inne på. Supersmidigt och inte blev det sämre av att man hade en egen kö när man var där på plats.
Citerat från emma_j:
Vart köpte ni era biljetter Annl? :)
Av Emma_j
11 dec. 2012 11:50
Okej,
Jag tänkte nämligen beställa på Disneys hemsida, men de tog $25 i frakt och det fanns inget
"skrivut-alternativ", om jag inte var blind då! :)

Tack iallafall!
11 dec. 2012 12:34
Det ska gå bra att skriva ut själv men är lite osäker på om det gäller alla biljetter, har Du försökt beställa och kommit till "kassan"?

Edit: Var inne och tittade nu och fick inte upp alternativet med "eTicket" på vanliga biljetter, finns alternativet att hämta på plats om man vill slippa fraktkostnaden. Dåligt!

http://disneyworld.disney.go.com/theme-parks/

Once you place your order, shipping and handling charges are calculated based on the shipping method and destination you choose. Available shipping methods include


Shipping Method:
Delivery Time: Shipping Price:
Will Call Pickup Tickets can be picked up by the Credit Card Holder at any ticket sales location at a Walt Disney World® theme park, beginning on the day your order is confirmed. The original credit card used for the purchase, a valid government-issued photo ID, and the confirmation number must be presented at the time of pick up. Proof of FL residency is also required if picking up FL resident-only tickets. No Charge.
U.S.Domestic - standard 7 to 14 days via the United States Postal Service. $5.00 per order.
U.S. Domestic - express Up to 7 days via FedEx. $15.00 per order.
International - express Up to 12 days via FedEx. $25.00 per order.
New! Disney eTicket Your tickets are immediately available and can be printed on your computer. This option is only available if all of the tickets in your order are for a Special Event. No Char
Av Emma_j
11 dec. 2012 17:33
Nej precis, jättedumt! Vet att vi tog e-tickets när vi var på Disneyland i Paris så jag förutsatte
nog bara att det skulle gå där med. Om man väljer att hämta på plats känns det ju som att
man lika gärna kan köpa där, för man måste väl ändå köa?