Önskar boendetips för familj med småbarn, Mirissa

Av Joc
18 nov. 2017 22:25
Visningar: 703
Vi planerar att åka till Sri Lanka i feb/mars 2018 och letar boende i Mirissa för en del av perioden. Vi kommer resa med barn (2 och 4 år) och önskar tips på boende gärna med pool alternativt nära stranden.

Önskar även tips på bra och säkra chaufförer där det finns möjlighet med barnstolar i bil.
27 dec. 2017 16:05
Bor just nu på ever green i Mirissa. Vi betalar ca 400kr/natt för ett dubbelrum. Ligger lungt på en innergård med trevlig trädgård men precis vid huvudvägen (passerar en liten å över en gångbro) och jag skulle därför kalla det barnvänligt. Mycket trevlig ägare och fräscha rum! Finns både rum i markplan med liten uteplats (rekommenderas) och mindre rum med liten balkong. Ingen pool men stranden når man på ca 1 minut, beroende på hur trafikerad vägen är ;). På stranden finns det ett ställe, till vänster om ”Parrot Rock” som lämpar sig extra bra för barn då det knappt är vågor där. Resten av stranden kan ha höga vågor.
Av Zennors
4 jan. 2018 07:12
Vi har precis kommit hem från 3 veckor i Sri Lanka. Vilket underbart land och vilka härliga människor!
Jag vill verkligen rekommendera vår chaufför Pradeep på http://www.srilankansafestdriver.com. Han tog oss runt under vår första vecka och var förutom att han verkligen kör lugnt och säkert så mycket mer än bara en chaufför. Han pratar jättebra engelska och kunde berätta massor om allt runt omkring oss, gav oss tips och hjälpte oss med allt från att fixa tågbiljetter till att handla mediciner. Jag vet att de även kan ordna med barnstol om de behövs.
Önskar er en fantastisk resa!
Av Joc
7 jan. 2018 21:46
Tack för era tips