Öluffa

29 mars 2011 19:35
Visningar: 1731
Tänkte öluffa ett par veckor i Kroatien i september. Någon som har tips på trevliga ställen? Vi är inga partymänniskor utan vill hellre ha fin natur och kultur. Vi tänkte flyga till Split. Någon som vet vad det kostar att ta bussen mellan Dubrovnik och Split? I slutet av september borde det vara lätt att hitta boende, eller?
30 mars 2011 00:14
Hej! När vi åkte buss mellan Split och Dubrovnik betalade vi ca 150 kronor och de går flera gånger varje dag. Vis är en fantastiskt vacker och charmig ö och är perfekt för folk som inte behöver mycket party eller nattliv men vill ha fina stränder och ett avkopplande tempo. Vi har varit på Vis i högsäsongen (augusti) två gånger och tyckte även det var lätt att hitta boende då. Hvar är fantastiskt vackert och september är en perfekt månad att åka dit eftersom det blir mycket mindre turister och priserna är lägre. Glöm inte att stanna i Split ett par dagar. Diocletan palatset är fylld med många mysiga caféer, butiker, bar, osv. :)
6 mars 2012 23:28
Kornati Öarna är paradiset nummer 1 för alla öluffare världen över.

det är 129 Öar som ligger bredvid varandra och bildar ett mycket unikt övärld i världsperspektiv.

Även Elafitiöarna utanför Dubrovnik är fantastiskt vackra.
10 apr. 2012 12:26
Bussen fra Dubrovnik til Split kommer att kosta dig ca 200-250 kuner (25-30 euro) tur-retur... ca 150 kuner enkelt... Tanker ni att bo privat eller?.. Tja, sesongen i Dubrovnik ar faktiskt ganske lang sE det ar fortfarande massor av turister i september... men vadret ar kanske lite mildare och september i Dubrovnik brukar att vara fantastiskt!