NZ november 2016

Av Sannu91
4 jan. 2016 15:53
Visningar: 15
Hej
Fyller 25 år i år och tänker uppfylla min dröm i att göra en längre resa. Det handlar om 2,5-3 veckor till Nya Zeeland med olika aktiviteter osv.
Hade resan ganska planerad med då min reskompis hoppade av nu pga förändrade förhållande i ekonomin så tänker jag se om någon här söker reskompis.

Jag tänkte främst se mig omkring på norra halvön. Fallskärmshoppning, The Hobbit land, Hot water beach, cathedral caves, matheson lake, m.m.

Hyra bil 1-2 veckor och sedan stanna sista 4-7 dagarna på ett fint hotell och bara vara.

Prisidé runt 50 000 kr inkl allt flyg, bil, mat, boende, aktiviteter och fickpengar.

Boende de första 2 veckorna är tänkt att vara på billiga hostel eller ett hotell att utgå från till de olika aktiviteterna.

Syftet med resan är att blanda lite äventyr med fantastiska naturupplevelser. och att vi gör det som faller oss in och önskar, med viss bestämmelse i förväg.

Du: som reskompis borde vara positiv, spontan tjej och ha lätt till skratt och gärna en aning crazy. Ska vi hyra bil måste du vara minst 25 år!

Jag: är ett litet kontrollfreak och vill gärna ha koll på resan, adresser och kartor och har bra lokalsinne. är OK med engelskan. Jag har velat göra denna resa sen jag var 16 men av olika anledningar har det inte blivit av. Detta är en stor dröm för mig och jag hoppas att det är detsamma för dig.

Jag är ingen van resare och har bara varit utomlands 3 gånger, en vecka till mallorca och 2 weekendresor.

Hör av er till mig så kan vi prata närmare, lära känna varandra och se om det klickar mellan oss rent vänskapligt. Trevlig om du bott i södra sverige så vi hade kunnat ses innan vi åker :)

Varma kramar
Sandra, 25 år
22 maj 2016 08:57
Hej!
Jag ser att det var länge sen du skrev, men om ovantående fortfarande gäller är jag intresserad!
/Lina