Nya Zeeland & Australien i Jan-juni

16 sep. 2014 14:33
Visningar: 234
Hej! :)

Jag är en tjej på snart 20år som är väldigt sugen på att åka till Nya Zeeland och Australien i Januari, min tanken är att börja resan (ca en månad) i NZ på en hop on hop off buss och sedan bussa längs kusten från Melbourne till Cairns och skulle gärna vilja ha lite ressällskap! Jag hade tänkt klara mig så länge jag kan utan att behöva jobba och i så fall ta det i mot slutet av resan.

Någon som tycker att detta låter skoj?
Av Eriknym
17 sep. 2014 00:28
Hej!

Jag heter Erik Nymo och är en kille på 20 år! Jag kommer åka till Sydney i mitten av februari efter att ha spenderat tre månader i Sydostasien! Min plan är att resa upp längs kusten och bara uppleva det jag känner för!
Reser själv och söker därför sällskap under delar / hela resan!
Låter det intressant så hör gärna av dig, här eller på Facebook!

Ha det bra!
3 dec. 2014 15:33
Hallå!

Jag är en tjej på 20 somrar som ska resa till andra sidan jordklotet nu i Januari!
Flyger till Auckland, NZ den 20/1 och därefter åker jag med kiwi hop on/off (funky chicken pass+milford explorer, bay&cape) vilket blir nästan en månad.
Efter det tänkte jag ta mig till Aussie och köra östkusten adelaide-cairns. Tänkte starta med att ta mig till Port Lincoln och köra vithajsdyket som finns där. Har 3 månadersvisum så inget jobb för mig.

/Emma
Av Kkajsa
15 dec. 2014 21:34
Hejsan!
Har planer på att åka till Australien i slutat av januari eller i början av februari. Vill leva livets glad dagar och se så mycket som möjligt! Tanken vara att resa östkusten, surfa, dyka och uppleva allt som man bara måste pricka av på listan. Kan även tänka mig nya Zeeland! Reselängd runt 2-3 månader men framför allt så länge pengarna räcker.
Jag är en 20 årig tjej från södra delarna av landet. Skulle beskriva mg som lättsam, äventyrslystet och glad.
Hade varit kul att ha någon att resa med så hör gärna av er om era planer likna mina!
// Kajsa
15 dec. 2014 22:10
Hej! Jag skulle kunna kopiera Kajsas text för den stämmer precis in på mig också förutom att jag redan har bokat flygbiljett den 21:e januari till Melbourne. Om någon skulle vilja resa östkusten upp med mig är jag väldigt öppen för att göra lite planer.
/Marcus