Nya Zeeland amigo

13 aug. 2017 08:35
Visningar: 168
Hej,

Jag har precis förlorat min reseamigo som skulle resa med mig runt i Nya Zeeland, Bali och Thailand under hösten. Men har nu bestämt mig att jag ska dit ändå. Flyget till Nya Zeeland går den 21 augusti från Sydney och jag befinner mig där till 18 september.

Planen var att hyra en van och köra runt detta fantastiska land men nu känns det som att det blir lite omöjligt att göra själv. Därför har jag funderat på att boka en busskort hos Kiwi Experience. Någon som gjort detsamma?
Kommer försöka besöka de flesta städer runt nordön men även sydön men pågrund utav att det är så få dagar så kommer det endast bli runt 1-2 dagar på vardera ställe. Jag är villig för det mesta, även det som är en adrenalinkick för kroppen.

Skulle själv beskriva mig som en energiprick som sällan blir sur utan mestadels håller humöret uppe och gör livet med ett leende. Har aldrig sett det som ett problem med att vara social eller träffa nya vänner. Plus i kanten, jag gillar att kramas.. mycket. Detta är ett måste för mig haha!

Om ni är sugna på att joina mig, skriv gärna en kommentar eller ett meddelande. Hoppas vi ses! :D
3 sep. 2017 12:41
Hej! Antar att du redan är i NZ nu? Jag har börjat fundera på att åka dit i början av november via GoxPlores Work n Travel, men kommer vilja ha någon att resa runt med och upptäcka saker med så om du vill mötas upp någonstans så ahde det ju varit superkul!
13 nov. 2017 05:20
Citerat från Oliviasjoberg:
Hej! Antar att du redan är i NZ nu? Jag har börjat fundera på att åka dit i början av november via GoxPlores Work n Travel, men kommer vilja ha någon att resa runt med och upptäcka saker med så om du vill mötas upp någonstans så ahde det ju varit superkul! "
Är du u NZ ny Olivia? Jag är nämligen här i jobbar för till fället men ska sluta på mitt jobb och resa runt lite istället. Hade varit jättekul o mötas upp om du är här nere också! Skriv på messenger om du är sugen! Felicia Hällgren :)