Nha trang

24 nov. 2015 13:25
Visningar: 481
Har tittat på Nha Trang istället för phan thiet då jag söker en stad med Shopping/marknader - Boende - Strand med gångavstång imellan..
Har ni tips på boende , ska man bo i någon viss del av stranden? Norr el söder, är den grundare /djupare på ngt ställe? Alla tips mottages gärna. Åker i Juni/junli -16
25 dec. 2015 01:21
Var där i juli 2011, men vi badade inte speciellt mycket. Delar av maneter (dock ofarliga) blåste in mot stranden, främst på eftermiddagarna vilket inte var speciellt mysigt. Dock ett trevligt ställe i övrigt! Vi var ute och dök vilket var jättefint, men kan även rekommendera att åka ut en bit med någon båt för att snorkla.

Måste tipsa om den fantastiska mat vi åt. "Same same but cheaper" hette restaurangen, drevs av en man som jobbat som kock på 5-stjärniga restauranger tidigare men nu drev sitt eget ställe med fru och svärmor. Får inte upp samma ställe när jag googlar, men om jag inte minns fel så låg det in i en liten gränd till vänster om man går gatan "Biet Thu" mot stranden (gatan där bambou company ligger). Testa deras "crispy noodles", bland det godaste jag ätit i hela mitt liv.