Nha Trang

24 sep. 2014 13:25
Visningar: 1706
Hej! Jag och mina kompisar har bestämt oss för att åka till Saigon och har även kollat lite på Nha Trang. Någon som har varit där?
Vi funderar på att åka tåg från Saigon till Nha Trang. Är det någon som har gjort det? Tror ni man måste boka tågbiljett nu, eller kan man vänta till man kommer till Saigon?
Jättetacksam för svar :D
Av Daquiri
24 sep. 2014 13:32
Kolla in Hoi An innan ni bestämmer er!
Av Wiwi
24 sep. 2014 16:32
Var i Nha Trang i mars i år.Ett bra och bekvämt transportsätt är sleeping bus.Åkte först Saigon-Mui Ne.Därefter Mui Ne-Na Trang.Ca 8 US-dollar/sträcka.Mycket enkelt att boka buss i Saigon.
Av Tittin
24 sep. 2014 19:35
Har inte åkt tåg till nha trang men från phan thiet till ho chi minh o ja kan säga att de gick inte fort ...de går uppp o de går ner jättefint om man har gott om tid....o så tutar dom hela tiden de bor folk precis brevid spåren ...
Av Wiwi
25 sep. 2014 08:14
Reste runt i 7 v jan-mars i år.Saigon,Angkor Wat i Kambodja,Con Dao,Mui Ne, Nha Trang och Dalat.Trivdes på alla platser.Härlig värme,natur, historia och vänliga människor.Nha Trang har en härlig strandpromenad och helt o.k. strand.Rekommenderar besök i Po Nagar Towers och Long Sonpagoden.Lerbad i Thap Ba var inte fel heller.De guidade turer jag gjorde är jag lite tveksam till.Fin natur men tyvärr ingår kommersialisering av djur.Strutsridning,cirkus med apor,björnar,elefanter,ormar m.m.
6 okt. 2014 12:56
Det är enkelt att ta sig från Saigon till Nhatrang. Du kan köpa tågsbiljett på plats när du är here i saigon.
Men det är alltid bättre att du köpa biljett i förväg.

Nhatrang är inte fel val men jag måste säga att nu på tiden blir det är *jobbigt* när ryska turist fyller fullt EVERYWHERE i Nhatrang. (även Phanthiet eller Phuquoc).

Hoian är grymt, men långt bort från Saigon. Om ni har tid, då missa ite Hoi An.
Av Hildel
23 nov. 2014 15:29
Har funderat på samma rutt som er fast i Feb! När tänkte ni åka?
Har hört att de är bra att boka hotell i Nha Trang i förtid under Tet (som infaller i början av feb) eftersom de fort blir fullbokat.
Ngn som har erfarenhet av flyg från saignon. Nga trang?