New York och Niagara

Av Isszaaa
4 aug. 2014 10:52
Visningar: 215
Hej! Jag och min mamma tänkte resa till new york och vill då också besöka Niagarafallen på den kanadensiska sidan. Vi tänkte en resa på ungefär en till två veckor i vinter. Men då är frågan, hur ska vi ta oss till Niagarafallen enklast? Ingen lång resa, bara någon dag. Vad skulle hela resan kosta ungefär? Med flyg från Sverige till new york, flyg från new york till Niagara och tillbaka och hotell. Om man stannar på billiga hotell osv. Så billigt som möjligt.
Av Peter_o
4 aug. 2014 19:39
Ni kan inte åka till Niagarafallen över en dag till rimlig kostnad. Och ska ni bara stanna i New York en vecka så ska ni nog inte åka till fallen överhuvudtaget.
Det är ganska billigt att åka busscharter med en övernattning där. Då fån ni besöka fallen på dagen, kvällen och morgonen samt åka båt nedan fallet. Men troligen kommer man inte över till Kanadasidan.
Priser får du fram enkelt genom att googla new york niagara bus.
Ska nu åka i år är det hög tid att boka flyg nu. Det finns sajter som söker bland flera bolag, men gå även in på bolagenas egna sidor, t ex sas.se .
Hotell på Manhattan kostar från 150 dollar per natt för ett dubbelrum med eget badrum.
/PeterO
Av Peter_o
4 aug. 2014 20:18
Niagarafallen med taketours.com kostar 108 dollar per person inklusive en hotellnatt, men dricks till guiden tillkommer.
Vill du ha hotell för 150 dollar per natt i dubbelrum ska du boka på sihnyc.org . Men är du beredd att betala 200 dollar finns fler att välja bland.
Sök gärna bland gamla inlägg här i detta forum så får du svar på de flesta frågor.
/PeterO