New York

Av Kallis
4 juni 2018 16:12 (redigerad)
Visningar: 258
Hej!

Jag har bokat middag o inträde till One World som överraskning till min sambo när vi åker till NYC om 3 v.
Vad finns att göra på södra Manhattan? Tänkte att det är smidigt att hålla sig där under eftermiddagen. Battery Park och 9/11 memorial har jag koll på att det ligger där, nån som har fler tips?
/Sara
4 juni 2018 22:00
Antar att du tänker om och kring Financial District. Annars är ju södra Manhattan större beroende på vad man räknar ifrån.

Century 21 om ni står ut med mycket trängsel. Brukar vara lugnare på våningen längst ner med roliga kökstillbehör och andra Gadgets samt skoavdelningarna (i alla fall för herr).
South Street Seaport med en liten mall i kombination med Brooklyn Bridge är ju alltid trevligt annars. Är ju inte heller så långt att traska upp till China Town där man alltid kan spana på folk, konstig mat och få sig en hård massage om man vill det.
5 juni 2018 09:47
Wall Street, Staten Island Ferry, City Hall Park och Hudson Street Promenade är några andra tips.
6 juni 2018 00:03
Gå in i Oculus (Calatravas skapelse). Gå förbi Fearless Girl skulpturen som nu står framför Charging Bull. Red Kube - en stor röd kub - lite kul konst. Sen kan ni ta promenad från South Ferry och uppåt längs den östra sidan. Ta en kopp kaffe eller drink nere i baren på den historiska The Beekman building.
https://city-lover-reser.blogspot.com/2018/03/lyxiga-hotellbarer-i-new-york.html
Hoppas ni får bra väder när ni är där uppe - utsikten är fantastisk!