Nån som varit på Djerba senaste året?

30 mars 2010 07:29
Visningar: 857
Hej!

Har bokat en sista minuten för familjen till Hotell Djerba Sun Club i Tunisien i slutet av maj. Vi har inte varit ute på ett par år då vi arbetat mycket. Vi vill ha vila, lugn och ro men ändå lite att göra för vår 9-åring. Såg bl.a att man kan rida, toppen då hon älskar det och vi har häst! Någon som vet vad det kostar? Andra förslag för vår tjej?
Så till min egentliga fråga, någon som vet nåt om hotellet. Blev så ledsen i går då någon i vår bekantskapskrets sa att de läst att det var bara skit! Det vill vi ju inte ha. Finns det någon som vet nåt och varit där under sista året? Snälla, berätta!
21 maj 2010 19:43
Hej storochfin.

Jag och min flickvän var i djerba förra året och bokade en resa tillbaka tillsamma ställe och samma hotell så fort vi kom hem. Vi var super nöjda. Är man ute efter party så är man på fel världsdel och fel ö. Men vill man ha romantiska middagar mycket sol och en underbar semester för avkoppling så är man helt rätt. Det finns mycket att göra både på hotell och vid stranden. på stranden kan man tex, rida häst allternativt kamel, åka alla sorts vattensportar, bannan,ring parasuiting vattenscooter mm. stränderna är topp fina och långgrunda med super fint vatten. vi bodde på isis hotel och spa ett verkligen underbart hotell. personalen var jätte trevliga mycket fint poolområde och bra mat. hotellet ordnade även roliga utflykter så som scooter och moped safari, camel safari, hästv safari, piratskepps dag med grillning och bad och mycket mer. alla som säger att djerba är tråkigt och dåligt är folk som borde stanna hemma i sverige och vara nöjda med värmen här. Djerba är medelhavets ända PARADISE, Ha en mysig resa och hoppas ni trivs, vi stuttsar ner 19 juni och är där i 2 mysiga veckor. Längtar * :D

// soldyrkarna
Diskussionen är stängd för nya svar