Någon som vill med till Alanya i höst och jobba några månader/ ett halv år.

Av Alex86
7 juni 2011 10:38
Visningar: 784
Hej! Jag skulle vilja åka till Turkiet, Alanya och bo och jobba där i några månader eller ett halv år. Men har ingen att åka med, och vill inte åka dit själv. Har varit där 2ggr innan så känner till det lite.

Är en glad och pigg tjej, 24 år.
/ Alexandra
17 juni 2011 01:13
Hejsan! jag har faktist funderat mycket på att åka till Turkiet och jobba också. Har du hittat jobb? Är det lätt och få jobb? du kan ju adda mig på msn så kan vi höras (Logga in för att se e-postadress) kram!
30 juni 2011 14:56
Hej!

Jag är med intresserad av att jobba i turkiet/alanya i höst :)
4 juli 2011 14:21
Hej!

Jag är super intresserad också, som dig har jag även varit där 2 gånger innan. Men ett fint land och härligt att kunna bo och leva i! Skicka över din mail så kanske vi kan snacka vidare där?

/ Isabelle
Av Angelaa
4 juli 2011 17:17
Hej!

Jag är väldigt intresserad av att åka iväg och jobba utomlands. Har aldrig gjort det tidigare och känner att det är dags nu! Hör gärna av dig :)
5 aug. 2011 21:56
Hej!
är en 18 årig tjej som ska plugga på distans i höst och tänkte då passa på att bo i alanya några månader.
Och söker någon/några att dela lägenhet med :)
min mail ; (Logga in för att se e-postadress)
14 aug. 2011 22:37
Tänk på att det krävs att du har ett arbetstillstånd för att arbeta i Turkiet. Det är väldigt svårt att få och bland annat krävs att jobbet du utför kräver speciella kvalifikationer eller är av sådan art att det inte kan utföras av en inhemsk. Sen krävs ju även uppehållstillstånd när du ska stanna längre än 3 månader men det är åtminstone enklare att skaffa.

Jag tror din största chans att jobba lagligt är via någon av dom svenska charterbolagen som har den ort du vill till som destination. Då är du anställd av det svenska bolaget som kan ordna med tillstånd eller har undantag för detta. Som exempelvis rese-guide, och då ansöker du alltså om jobb här i Sverige.

Att jobba utan arbetstillstånd är inte att rekommendera då man ser allvarligt på det i Turkiet. Du får troligtvis inte fängelsestraff som utlänning men däremot är risken väldigt stor att du får böter, omedelbart får lämna landet och blir bannlyst under minst 5 år från att återkomma.

--------------------------------------------
MVH, Magnus
http://www.merhaba.se - Mötesplatsen för oss som älskar Turkiet.
20 aug. 2011 16:18
Hejsan.
Har varit i turkiet 13 gånger.
Mestadels i Marmaris, har dock aldrig jobbat där men får o har bra kontakt med folket där nere.
Hör av er på msn: (Logga in för att se e-postadress) eller mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Licri
23 sep. 2011 11:42
Jag vill verkligen verkligen verkligen åka till Turkiet, Alanya och söka jobb där och bo i 3-6 månader.
Vad har hänt sen du startade tråden ? Har du kommit iväg, är det någon här fortfarande som kan tänka sig åka med mig? Jag vill åka så fort som möjligt.... Kan även tänka mig att åka till andra länder inom Europa! Kontakta mig isånafall på min hotmail: (Logga in för att se e-postadress)
3 dec. 2011 14:20
hej! ja är intresserad av att åka i junis till augusti 2012 o jobba och bo i alanya!någon mer intresserad?? skicka till min mejl, (Logga in för att se e-postadress) :) sjuk roligt att vara där hela säsongen, va där nu i somras!! bästa sommaren!
19 maj 2012 16:22
Jag har precis kommit hem från 1 veckas semester i side i turkiet =) är är sjukt taggad på att åka ner igen för antingen bara semestra i 3 veckor men kan även tänka mig jobba lite extra =) någon som vet nånstans där dom tar emot extra personal???? annars kanske nån som vet vart i side där man kan bo för en billig peng?kollar även runt om nån kanske ska ner snart så kan man få en resekompis? alltid dyrare och åka sj ju om man tex tar hotell så blir det billigare för 2 st =) mvh Cissi