Någon som vill lära mig åka snowboard vecka 2 i sälen 2015?

9 dec. 2014 16:23
Visningar: 310
Som rubriken lyder så letar jag efter någon härlig själv som vill lära mig grunderna i snowboard. Jag har åkt skidor i över 10 år men är nu sugen på att testa på snowboard för första gången.
Snowboardskola tycker jag är alldeles för dyrt för min plånbok och tänkte därför att det kanske finns nån snäll själ där ute som vill lära mig.

Jag är en glad och trevlig tjej som gillar att träffa nya människor och lära mig nya saker. Åker du med mig bjuder jag på lunch i backen och ett trevligt sällskap.
Om det är någon som ska dit samtidigt som mig eller bor där och kan tänka sig att åka med mig en dag eller fler, hör av dig. Eller du kanske känner någon som kan tänka sig att lära mig.

Hade gött så länge så kanske vi ses!
Av Defused
23 dec. 2014 17:09
Hej!
Måste du prompt åka till Sälen? Jag letar resesällskap för att dela boende med men åker hellre till Hemsedal :-)
24 dec. 2014 04:00
Hej
Sälen, du ska till Åre det är bättre:). Jag har stuga däruppe men har inte bokat någon vecka ännu i vinter för att åka upp. /Martin
Av Defused
24 dec. 2014 11:40
Personligen åker jag väl nästan vart som för lite snowboard, problemet är att jag är själv och betala helt boende själv är inte så lockande. Så boka stugan v2 så shreddar vi lite /Maria
24 dec. 2014 12:18
Hade jag gärna gjort om jag inte varit i Thailand i denna stund o kommer hem 9 januari o behöver jobba då. En weekend senare? /Martin
24 dec. 2014 13:17
Ett svar till er alla: Har redan bokat stuga i sälen V 2, så jag kan tyvärr inte ändra varken tid eller plats. Sen ska jag följa med min familj( som har bokat och betalt resan) så det jag letar efter är någon som redan har en resa planerad dit och som kan tänka sig lära mig lite snowboard.

Tack för alla svar iaf!

Sandra
Av Alxpe
2 jan. 2015 16:31
Vi är ett helt gäng som ska upp på torsdagen så vill du kan du säkert hänga med oss. Vet inte riktigt vilka som åker bräda men finns säkert ett antal som gör de o kan lära dig ett o annat :)