Någon som varit i Pythagorion Samos Hotell Hydrele Beach ?

Av Paulan
11 maj 2011 13:33
Visningar: 4771
Har bokat resa till Samos och ska bo på Hydrele Beach med mina två pojkar 12 och 16 år gamla. Har förstått att det ligger utanför själva byn Pythagorion, Avståndet är längre än vad researrangören påstår också, 15 min promenad har ökat till 30 min efter att ha läst olika inlägg! Går det inga lokalbussar ? Är hotellet ok att bo på? Många säger att flygplatsen stör? Svårt att hitta hotell i centralt men ändå har pool som barnen vill ha, detta hotell verkar ändå prisvärt. Jätte tacksam för svar då jag inte betalat resan ännu, kan ju boka om till ngt bättre,
Av Sierra
11 maj 2011 14:00
Jag har inte bott där men varit där och kollat.
Det är en fin anläggning som inte ligger vid stranden utan du får passera en väg och några hus först. Det är ca 150 m till beachen och lika långt till flygplatsens start- och landningsbana, hotellet ligger mitt emellan, vilket innebär att du helt säkert kommer att märka av flygtrafiken.

Taxi kostar från flygplatsen till Pythagorion ca 10€ och jag kan tänka mig att det är samma pris från hotellet.

I Pythagorion finns inga hotell som har pool.
Av Zahide
11 maj 2011 17:43
Jag har inte bott på det men jag vet var det är. Tycker det ligger ganska avsides, är tveksam till om jag själv skulle boka det även om det verkar snyggt och fräscht. Vi bodde på Fito Bay som ligger mittemellan Hydrele och Pythagorion och det var en helt passlig sträcka att gå då vi reste i juli hettan. Vi gick oftast in till Pythagorion två gånger per dag, men alltid då vi skulle hem på kvällen tog vi taxi.
Flygtrafiken störde oss inte alls fastän vi bodde i ändan av landningsbanan. Flygen började oftast gå ca 08.00 och sista flyget ca 23.00, det varierade från dag till dag. Det var inte heller så livlig flygtrafik.
Av Paulan
11 maj 2011 23:17
Tack för svar, vet inte om jag blev klokare ;), det är trots allt bra pris, fast avsides. Tål att tänka på alltså.
7 juni 2011 12:15
Flygplatsen stör inte.
Det är jättenära till vattnet.
Det finns restauranger och mysiga cafeer och tavernor i närheten av där du bor
Vill du gå in till Pythagorion så är det en skön promenad på ca 20-30 minuter, det beror på hur snabbt du går. Dina pojkar kanske springer den vägen på 10 minuter. Du kan ta ett stopp på en taverna som ligger på halva vägen om du tycker att det är jobbigt. Och det är en mycket bra taverna.
Av Paulan
9 juni 2011 17:17
Tack för ditt svar Janne! Det låter ju inte så dumt ändå!