Någon som varit i Parga?

1 juli 2018 20:07
Visningar: 1244
Hej!

Vi ska åka till Parga för första gången nu i slutet av juli och undrar ifall det är någon här på reseguiden som kan tipsa om olika saker man måste uppleva, bra restauranger, stränder, båtutflykter etc. Eller andra saker som kan vara bra att veta när man reser dit.

Vi ska bo på hotell Parga Beach som ligger vid valtosstranden.
Av Lena47
1 juli 2018 23:13
Ja två gånger och egentligen skulle jag säga undvik juli / augisti! Kommer definitivt åtetvända men inte unde högsäsong! Mysigaste stranden tyckte jag nog var Sarakiniko som man tar båt från hamnen till. Fast alla stränder är fina. Krioneri Beach inne i stan men lite utanför stora stranden i stan är också mysig. God mat åt vi på många ställen. Sakis var ett av de bättre . Taverna Stefanos var en annan. Kastro åt vi också gott på eller tog en drink. Underbar utsikt.
2 juli 2018 11:36
Ett tips på båtutflykt är med marco polo. Det finns ett flertal båtar att välja på men den med marco polo kändes spontant bättre, upplevde att de inte fyllde båten med turister som de andra gjorde. En underbar båt tur, besökte öarna utanför parga och badade från båten. Såg även delfiner. Åt på ett tio tal restauranger under vår vecka där i augusti förra året men inte någon höjde sig över någon annan, kanske the 5 senses. Tycker ju bättre läge på restaurangen ju sämre mat.