Någon som ska till Sydney - har Opalkort att ge bort

Av Mmea
20 mars 2017 19:48
Visningar: 187
Någon som snart ska till Sydney? Då behöver ni kanske Opalkort? Opalkorten används i lokaltrafiken och fungerar ungefär som SL's reskassa.

Jag har 4 st kort om någon är intresserad? Alla med småsummor kvar. Har varit inne och kollat på hemsidan och eftersom jag inte kan få tillbaka pengarna tänkte jag att någon annan kanske kan ha glädje av dem. Det är inga stora summor (mellan $2.82 och $4.60), men det känns onödigt att bara kasta bort dem. Tror att man kan föra över alla summor på ett kort. om man skulle vilja.

Sydneys lokaltrafik fungerar fantastiskt. Vi fick korten och laddade dem i samband med att vi tog tåget in till stan från flygplatsen. De gäller även på färjorna och man ser direkt i spärrarna hur mycket pengar man har kvar och kan fylla på överallt. Maxtaxan för en dag är $15 och på söndagarna kostar det bara $1.50.

Hör av dig här om du tror att du kan ha glädje av korten. Du får komma och hämta (Stockholms innerstad) eller skicka ett frankerat kuvert., men i övrigt är det först till kvarn...