Någon som rest med marknadsföringsbolaget NytMalta?

28 jan. 2015 08:26
Visningar: 291
Hej,

Jag har "vunnit" en väldigt billig hotell vistelse till Malta på Tradera med ett norskt marknadsföringsbolag som heter NytMalta. Enda villkoret är att man ska gå på en presentation på ca 90min för att se vad detta htl har att erbjuda?
Jag undrar om det finns någon här som rest med dom tidigare? Jag har 2 barn på 9,11 år o vill kunna njuta ev en veckas sol o bad utan bli påhoppad o otrevligt bemött om man nu inte fastnar för deras erbjudande..

Hoppas på svar ;)

Mvh/ Travellingmama
Av Lain1
26 mars 2015 17:02
Hej
Reste dit med våra 2 barn för några år sedan och blev så positivt överraskade att vi återvänder dit i juni i år igen.
Under vistelsen så sticker den in en lapp under dörren till ditt rum, med tid för ett möte där de presenterar hotellet och andelspriser. Man lyssnar artigt och förklarar sedan bestämt att det inte var vad du tänkt dig.
Hotellet vill gärna att du uppgraderar boende och mat för att få in pengar till ditt billiga boende. Har du fler frågor om sevärdheter och mat m.m. Så fråga gärna.

Mvh Timo
13 apr. 2015 16:49
Hej!

Tack för svar;) Kan man välja vilken dag man vill ha sin presentationen?

Med vänlig hälsning,

Åsa
Av Anelje
21 juni 2015 17:30
Vi är just nu på denna resa i Malta. Vi uppgraderade till self catering, dvs en större lägenhet säkert 50kvm med kök. Hotellet är jättebra, dock ingen by med gångavstånd till. Så att handla blir lite bökigt, men funkar. Måste tillägga att vi inte varit på mötet ännu, imorgon är det dags.
Hittills är vi jättenöjda.
22 juni 2015 08:23
Citerat från Livelovelaugh:
vill kunna njuta ev en veckas sol o bad utan bli påhoppad o otrevligt bemött om man nu inte fastnar för deras erbjudande..

Hallå, har inte varit på denna presentation men liknande. Jag förstår din "oro" men jag tänker så här - du är inte den första eller den sista som tackar nej. Varför skulle de vara otrevliga då detta garanterat förstör deras rykte och framtida försök att få dit folk. D v s ett otrevligt bemötande sprider sig.