Någon som hyr ut hus i Ft Lauderdale eller Hollywood?

16 jan. 2018 10:56 (redigerad)
Visningar: 470
Hej!

Jag åker med familjen till Florida den 9-20 mars och vi vill bo i Fort Lauderdale eller i närheten ( ex Hollywood). Vi kommer att vara där 9-15 mars och sedan åker vi vidare till Orlando. Men problemet är att vi inte hittat någonstans att bo. Jag vet att det finns många sidor där folk hyr ut sina hus men vågar inte lita på dom då jag har läst att det har varit mycket lurendrejeri.
Är det någon här som hyr ut sitt hus eller rekommenderat ett hus som ni har hyrt?

Tacksam för svar
/ Emma
Av Birgere
16 jan. 2018 14:00
Utbudet på hus att hyra på östkusten är väldigt begränsat (jämfört med västkusten och Orlando) och tillsammans med att det är superhögsäsong i Florida under dom veckorna så finns det nog inte så mycket kvar att välja på så här nära inpå resan.
Men om du följer råden i denna tråd så kommer du kunna boka tryggt om du hittar något passande:
https://www.reseguiden.se/diskussioner/tips-om-att-hyra-hus-eller-lagenhet-privat-31638

Visst läser man ibland om bedrägerier men gör man grundarbetet bra så är risken otroligt låg att man ska råka ut för något sådant.
16 jan. 2018 15:59
Självklart kan man bli lurad om man hyr privat.

Vi har hyrt många hys/lägenheter/studios och liknande privat och än har det "peppar peppar" gått väl. Det har gett oss otroligt mycket i form av umgänge från grannar och vi har fått många tips och råd från lokalbefolkningen som vi aldrig hade fått om vi hade bott på hotell... Så jag älskar verkligen att hyra privat.

Oftast hyr vi via Airbnb, ibland Home Away. Tycker dessutom att de har infört lite fler säkerhetskontroller. Bra både för uthyrare och resenär. Jag fick ex i november när jag bokade scanna av mitt körkort. När jag bokade boende i helgen fick jag ta en bild via datorns webcamera för att stämma av med körkortet. Känns bra!