Någon som flygit med Usair, Swiss, Lufthansa till Miami?

19 mars 2014 12:32
Visningar: 774
Har hittat grymt bra priser till Miami över jul o nyår o undrar om någon som har erfarenhet av att flyga med Usair, Lufthansa, Swiss till Usa?
Har flygit med Lufthansa en gång tidigare från New York o blev besviken på planet, ingen egen skärm o att det kändes gammalt.
19 mars 2014 13:05
Trodde LH hade hyfsat nya plan?. Du kan dels kolla på bolagens hemsidor hur deras flyplansflotta ser ut dels gå in på www.seatguru.com där man söker på flygbolag samt flygplanstyp och kan få lite info. Swiss har väl rätt modern flotta. Tittade lite på deras innan vi åkte till USA sist och deras plan (i alla fall vår avgång) var modernt med egna skärmar osv. US Airways känns lite sådär även om jag inte har några som helst belägg för det. Men uppmärksammade att de har ganska bra priser om man är ute i god tid.
Av Birgere
19 mars 2014 13:09
Som Nisse524 skriver, man kan inte se till flygbolaget i stort utan man måste se på varje rutt. Även jag brukar använda seatguru.com för att kolla vilket plan det är samt för att välja platser. På seatguru kan du ange dag och flightnummer för att få reda på vilken flygplanstyp det handlar om.
Av Jo84
19 mars 2014 16:29
Vissa avgångar flyger LH med A380 som är väldigt fräscha och skärm i varje stol. Åkte till MIA med dem från FRA förra vintern..
19 mars 2014 17:31
Som ovan sagts, kolla på seatguru. Jag flög med Swiss förra månaden sträckan Cph - Miami och har inget att klaga på. Egna skärmar. Gillade flygplats I Zürich - liten, fräsh o effektiv flygplats. Europa flygen landar på terminal A el B och sen tar man bara trappa ner o byter till terminal E (där intercontinentala flyg avgår)med snabbtåg (5 min resa). Pga dimman var planen från Cph och Stockholm försenade, men I Zürich väntade de in alla pasagerare och även att bagaget kom med.
Jag har flugit också med Lufthansa för 3 år sen sträckan Cph - Düsseldorf-Miami / hem via Frankfurt. Vad jag minns hade vi egna skärmar, bra service.