Någon som är sugen på latinamerika vinter/vår 2015?

15 apr. 2014 22:11
Visningar: 852
Hej! Jag är en 18 årig tjej som tar studenten i vår. Jag är sedan sugen på att dra till latinamerika/centralamerika i några månader under början av 2015. Någon som har liknande planer som skulle vilja hänka på? Har inte planerat mycket än så är därför öppen för förslag!
Av Kboggio
16 apr. 2014 13:56
Tja, runt mars april kommer jag att åka ner från Mexiko igenom de Centralamerikanska länderna och vidare till Sydamerika. Vill se Colombia, Ecuador galapagosöarna, Peru Machu Picchu, Bolivia med saltfälten och iguazu. Har ingen direkt rutt har bara tänkt att köra så länge budgeten håller. Skulle även vara på att köra ett flygpass i Brasilien, då man har fem billiga flygningar om i landet. Hör av dig!
28 apr. 2014 20:38
Hej jag kommer vara i Syd/Centralamerika Januari-April :) Har inga bestämda planer men lite ideér på vad jag skulle vilja se. Tänker resa någorlunda billigt med transport,mat och boende. Fungerar bra för mig då jag inte är allt för kräsen :) Som reskompis är jag väldigt lättsam. Fungerar bra med andra och har inte heller problem att hitta på saker själv. Jag är väldigt respektfull mot andra människor vilket jag tycker är viktigt när man reser ihop. På min resa kan jag tänka mig att dyka, leva strandliv, upptäcka storstäder, festa, jobba som volontär eller hänga i djungeln!
10 maj 2014 21:32
Hej Elinaanby! jag heter Enrique kommer fran Lima Peru, om du onskar resa och behover tips for din resa i Peru sa vi far mailvaxlalJag jobbar son guide i Peru. Mvh Enrique Loayza
Av Marika7
13 maj 2014 10:25
Hej! Funderar på att resa till Nya Zeeland och Australien i höst men innan jag åker hem vill jag åka till Peru. Vore ju trevligt om man kunde träffas där :) hör gärna av dig om du är intresserad.

FB: Marika Salomäki
mail: (Logga in för att se e-postadress)
12 juni 2014 16:53
Hej Allihopa! Jag är sjukt taggad på Sydamerika och vill verkligen åka dit i minst två månader! :) jag skulle gärna åka i höst om det är någon annan som är på? :)
15 juli 2014 16:17
hallå!
Ska till chile i januari, och vill fortsätta resa efter det. är öppen för förslag! kontakta mig gärna
Medlemmen har tagit bort svaret
19 juli 2014 20:44
Tjabba!!
Jag och en tjejkompis kommer åka till Syd/central-amerika i början av november.
Vi kommer antagligen glida runt där ända fram till Februari/Mars innan det bar av till Asien.
Våran plan är att ta ett plan till Miami och sedan ta oss neråt via centralamerika.
8 aug. 2014 13:01
Hej jag är 24 år gammal och har bott utomlands i 3 år, bland annat i Karibien och USA. Jag är nu sugen på att se lite sv. central och Sydamerika men räven hälsa på mitt hem i Karibien.
Undrar om det är någon med samma planer? Tänkte åka i höst och stanna så länge jag känner för det.

Hör gärna av er,
Rebecka
12 okt. 2014 22:09
Hej!
Jag tänkte dra till Centralamerika i januari/februari och resa runt där ett tag. Skulle va kul att åka ihop eller eventuellt mötas upp nånstans där :) Hör av dig om det låter intressant!

/Lovisa
26 okt. 2014 09:18
Hej jag ska åka till Peru i maj och vara där i 5 veckor. Jag kan följa med dig i Peru. Jag har tänkt åka in i djungeln och vandra som jag tycker om. Om nån annan ska åka till Peru du kan ni höra av er
27 okt. 2014 19:09
Tjena. Jag är också sugen på mellan/syd-amerika i vinter! :)
Jag och en polare skulle åka till Kuba men han fick inte ledigt.
Så nu har jag bestämt att jag ska åka själv i januari, om jag inte hittar någon som vill hänga på, men tänkte bara vara i 2 (eller möjligtvis 3) veckor.
Det jag framförallt vill göra är att snorkla, prova dyka, gå/åka runt och titta på djur och natur och gärna lite äventyr. :)
Funderar på att ta Panama, men kan annars även tänka mig Belize, Jamaica, Venezuela, Brasilien eller något liknande om någon är sugen på att åka med till något av de. :)
29 okt. 2014 20:31
Hej! Jag och min tjejkompis har bokat resa till costa rica 12:e januari och har tänkt resa upp i Centralamerika under ca 3 månader. Vi har endast bokat flyg och ska boka boende för första dagarna, sen har vi tänt ta det som det kommer. Det vi hoppas på är att hitta någon/några som är sugna på att resa med oss. Vi har som sagt inte mycket planerar och är mer än öppna för förslag. Vi är först o främst inne på att ta det chill, surfa, dyka, yoga eller några andra former av roliga aktiviteter. Vore kul om man kunde ta sällskap en stund under resan! Hur ser planerna ut för dig just nu?:)
16 nov. 2014 21:33
Hej på er alla,

Jag ska med vovven (vit herdehund på 2,5 år) till Peru och ska resa runt Sydamerika med honom. Lima kommer att vara min bas då jag har lite familj där. Hör av er om ni är i närheten mellan November 2014-Juli 2015. För min del blir det mycket idrott (för det mesta surfa och segla) och åka runt peruanska kusten, samt inkaleden och resa runt Argentina och Brasilien

Mvh,

Effe
14 dec. 2014 20:40
Hejhej!

Jag tänkte denna gång försöka hålla mig till centralamerika. Flyger till Mexico city den 29 januari och tanken är att besöka alla åtta länder utan tidsplan. Att mötas upp någon stans på vägen vore trevligt. Finns mer att läsa på profilen. Om någon är intresserad och tror sig kanske besöka något/några av dessa länder under nästa år så hör av er!! Ålder och kön spelar ingen roll.