Någon som är I Nicaragua/angränsande länder I November-December?

23 sep. 2016 12:30
Visningar: 86
Hej!

Jag landar I Managua den 1 November och hade tänkt vara i området tills Januari, lagom till VT på universiteten. Anledningen jag söker en reskompis är att min kompis slet korsband för ett par dagar sedan och fick ställa in. Är inte så himla sugen på att åka själv :) Trots allt en någorlunda farlig del av världen.

Lite kort om mig:
Jag är irländsk fast med svensk mor. Surfing är mitt största intresse och jag tävlade mycket när jag var yngre. Åker till Nicaragua främst för att surfa kring Popoyo/stillahavssidan men är öppen för det mesta! Funderar på att åka till Mexiko men allt är obestämt!

Söker någon som är rolig och vill hitta på saker! Ålder spelar ingen roll.

Hör gärna av er/dig!!

Nils :)
23 sep. 2016 13:17
Hej! Jag har också kollat på att resa till Nicaragua i november, kanske få med något mer däromkring men har inte riktigt bestämt mig för vad. Har varit i Mexico tidigare så just det lockar kanske inte men det finns ju så mycket mer att se :) Jag kan som längst vara iväg sex veckor pga av jobb men hinner gärna med så mycket som möjligt!

Har dock aldrig surfat men skulle mer än gärna vilja lära mig! Jag känner att landet känns spännande och hade gärna åkt runt lite för att se mer också, älskar att göra nya äventyr och är väldigt resvan :)

Så du har köpt enkelbiljett dit och sen inte bestämt något mer?

Mvh Helena