Någon som är i alanya just nu?

16 juli 2016 12:42
Visningar: 1414
Hej! Jag undrar om någon är i alanya området och kan tala om på riktigt hur läget är där nere? Jag har en resa bokad till måndag och är en aning osäker, går dock inte att avboka så alternativen är 1. Bli av med alla pengar 2. Åka ändå Trots oroligheterna. Men samtidigt förstorar medier saker så jag skulle vilja ha en äkta åsikt om läget! Tack :D /Jossan
16 juli 2016 12:59
Läs vad UD skriver på sin hemsida, håll kontakt med Din researrangör. Min erfarenhet är, efter att ha arbetat i många oroliga delar av världen, att det kan vända 'fortare än snabbt'. Avråder UD från att resa så ska Du få pengarna tillbaka.
16 juli 2016 14:54
Tyvärr Så får vi bara pengarna tillbaka om UD förbjuder resan! Allt är oklart just nu
18 juli 2016 00:55
Blondiey: Mina vänner är nere i Alanya just nu. Jag ska ner nu på Lördag faktiskt. Utifrån mina vänner så har det inte märkt någonting i staden. Även folk som blivit kontaktade via media har sagt att de inte märkt något just i Alanya. I nuläget verkar det vara stabilt och detta har ju varit riktat mer i det stora städerna Istanbul/Ankara. UD har nu släppt sin avrådan helt till turist orterna i södra delen. Sannolikheten är väldigt lågt att något händer just i Alanya tror jag (personligen). Men saker händer ju även i Nice också. Hoppas svaren kunde hjälpa något.... vi kanske ses där nere :)
20 juli 2016 23:42
Åkte i söndes och de är helt lungt här nere man märker inte av det... =)