More Sailing i konkurs

1 okt. 2018 15:10
Visningar: 510
Jag vill varna för seglingsföretaget More Sailing AB (www.moresailing.se) som gått i konkurs. Strax innan konkursen har de bytt namn till 'Seglingsäventyr i Sverige AB' och därefter satt bolaget i konkurs. Samtidigt har de startat ett nytt bolag som heter 'More Sailing Seglingsresor AB'. Fulspel alltså.
2 okt. 2018 12:57
More Sailing har ny ägare och den nya ägaren beslutade att driva vidare verksamheten i ett nytt bolag. More Sailing's verksamhet fortsätter precis som vanligt och omstruktureringen påverkar inga kunder överhuvudtaget. Du kan läsa mer på: www.moresailing.se/blogg/artikeln/more-sailing-har-ny-agare/190

"Marketeer" - när jag kollar dina andra inlägg här på Reseguiden's forum så är det bara reklam för en konkurrent till More Sailing. Jag anser således att det är fulspel av dig när du nu försöker svartmåla, samtidigt som du i andra inlägg på forumet "rekommenderar" resor med More Sailing's konkurrenter.
2 okt. 2018 16:01
Hej Einar,

Tack för informationen. Jag förstår inte vad du menar med 'reklam'? Detta är ett forum där man tipsar om olika resor. Som du ser har jag varit medlem många år och jag har inget intresse av att favorisera något bolag.

Anledningen att jag uppmärksammade detta är att jag skulle boka en seglingsresa till Karibien och då dök denna länken upp när jag googlade: https://www.allabolag.se/5567437495/seglingsaventyr-sverige-ab
Jag är en försiktig general och vill gärna veta vem jag gör affärer med. Båten vi ska hyra kostar ändå runt 200K per vecka och då vill man gärna vara säker på att allting funkar och att man hyr av en stabil partner.

Menar du att det är en slump att ni bytt namn på bolaget innan ni satt det i konkurs? Resultatet ni gjorde tyder ju också på att någonting inte står rätt till då ni har ett resultat på -2.6 miljoner. Denna gången bokar vi resa med Sunsail - hoppas det är OK för dig att jag delar med mig denna informationen till andra på forumet?
Av Erkab
7 okt. 2018 17:16
Jag var nere och segla med More i förra veckan. Detta är inget jag märkte av, har bara positivt att säga om företaget både innan och under resan.