Mirissa Sri Lanka med barn

Av Saram87
29 aug. 2015 18:09
Visningar: 615
Vi funderar på att åka till Mirissa i februari eller mars 2016. Har kollat runt och sett att mirissa ska vara fint och bra om man ska resa med barn (dottern är då 8-9 månader). Tips på bra boende? Vad kan man göra i området? (utflykter tänker jag på.) Är det barnvänligt och säkert? Hur mycket kostar det ungefär? Hur mycket behöver man för att vara borta 2-3 veckor? (2 vuxna och 1 barn).

Tacksam för tips!
Av Bitt
6 sep. 2015 22:05
Hej! Jag var på Sri Lanka 4 veckor i nov/dec 2014. Åkte förbi Mirissa efter en rundresa och stannade vid Unawatuna Beach. Vid ett tillfälle åkte jag tillbaka till Mirissa för att vara med på en valsafari/valskådning. Det är min erfarenhet av Mirrissa.

Min erfarenhet av Sri Lanka är 4 veckor på typ 10 boställen. Det kostade mig med allt (flyg, rundresa ensam med chaufför/guide 1 vecka, hotell, transporter, inträden till tempel/utflykter och annat spännande, all mat, souvenirer och gåvor till släkt/vänner) ungefär 25 000:-.

Jag tycker Sri Lanka är ett bra val för säker och bra semester. Mina stranderfarenheter har jag från Negombo och Unawatuna och det är att lokalbefolkningen är trevlig och okomplicerad. Visst finns det påträngande situationer men på det hela taget mycket trevligt.

:-)