Mini-roadtrip i västra USA fr 23/9-11/10

25 juni 2014 18:57
Visningar: 289
Hallå!

Jag har aldrig varit i USA men jag är grymt fascinerad av deras natur och städer. Tänk att få uppleva det som man bara sett på TV förut! Har inga bekanta som är sugna på att åka just nu så varför inte hitta någon ny bekantskap?

Den 23/9 flyger jag med Norwegian till Oakland, San Francisco. Tänkte kolla in staden några dagar innan jag hyr en bil och drar inåt landet. Fram till 11:e eller 12/10 så tänkte jag spana in den häftiga naturen i Kalifornien, Nevada och Arizona och självklart blir det en sväng förbi Vegas när man ändå är nära! Hemresa blir förmodligen från LA.

Mer exakta planer än så har jag inte. Låter det intressant? Skriv så kan vi diskutera saken :)
30 juni 2014 21:26
Hej Mikael!

Jag kommer också resa själv och vara i västra USA/Hawaii från 6/9 och 4-5 veckor framåt. Tanken är väl att hinna med ca 2 veckor på Hawaii och sen åka tillbaka till Kalifornien och åka runt och besöka San Francisco, Los Angeles, Grand Canyon, Yosemite m.m :) Hade varit kul att kunna mötas upp om det låter intressant?
Har du hunnit planera något mer inför din resa? :)

Mvh Karin
1 juli 2014 07:48
Hej Karin!

Va roligt! Ja absolut! Jag har inte planerat in något mer ännu. Yosemite tänkte jag förstås besöka men jag har kollat upp ett gäng parker som verkar intressanta. Det finns ju massor! :) Nu åker jag iväg och blir utan internet några dagar men jag är hemma igen nästa vecka. Du kan skriva här eller nå mig på mejl: mikael.ringmarck(at)gmail.com!
12 juli 2014 21:26
Hej på er!! Jag är oxå grymt sugen men ingen att åka med. Vore skoj att ses..
14 juli 2014 18:12
Citerat från Littleblue:
Hej på er!! Jag är oxå grymt sugen men ingen att åka med. Vore skoj att ses..
Hejsan!

Det går säkert att ordna. Jag kör med gamla klyschan: the more the merrier, men det är ju lite så det är :) Du har min mejladress i ett inlägg ovan, skicka iväg ett mejl så kan du få lite mer info.

Hälsar Micke