Miami

20 sep. 2016 02:54
Visningar: 96
öla, bada, klubb, festresa. Ligga på härligt bakis på stranden, äta burgare, milkshakes ;)
Av Emelys
25 sep. 2016 21:23
Hej! Låter såååå härligt och verkligen som en resa för mig. Älskar att dansa nätterna lång, träffa nya människor, sola och bara ta dagen som den kommer med alla sina tänkbara äventyr. Berätta gärna mer! När är du beredd att åka och hur länge hade du tänkt att stanna i Miami? =)
26 sep. 2016 18:37
Hej :) va kul att du är på! Miami verkar så soft med bra klubbar och fina stränder, är inne på 10-14 dagar. Har inget fast datum, tror bara det skulle bli sjukt roligt!
29 sep. 2016 08:56
Jag kan garantera att ni kommer älska Miami. Kan också garantera att ni kommer resa tillbaka dit!
Underbart ställe med ett nöjesliv som inte går av för hackor!
Testa gärna att gå på någon crawl, fantastiskt kul sätt att träffa nya vänner från hela världen!

Ni skall bo på Miami Beach, dock behöver ni inte tvunget bo på South Beach. Men om ni verkligen vill bo på South Beach så skall ni bo någonstans mellan third and 22nd street. Annars kommer ni lite för högt upp på South Beach enligt mitt tycke (dåligt utbud på restauranger m.m.).

Jag har ett hus vid 73rd street, vilket är enligt mitt tycke perfekt. Där finns underbara vattenhål och restauranger att starta kvällen på (mer prisvärt och lokala genuina joints, med mycket lokalbefolkning). Stranden är lugn och perfekt för att återhämta sig på. Sedan har man lokalbussen, Uber, Lyft eller taxi ner till South Beach när man verkligen vill parta loss på nattklubbar.

Man kan jämföra Miami beach med New York. Om man bor på South Beach så ser man bara South Beach. Om man bor på Manhattan så ser man bara Manhattan. Men väljer man när man är i New York att bo i t.ex. Brooklyn eller Williamsburg, så får man se och uppleva betydligt mer, och man missar ändå inte allt det underbara på Manhattan.
Precis så är det på Miami Beach, våga er en liten bit ut från South Beach!

Lycka till!