Mellanlandning LAS-LAX-LHR-GOT

10 aug. 2018 20:44
Visningar: 180
Ska till Las Vegas i Oktober och ha fastnat vid flygresan. Utresa är GOT-LHR-LAS, inga problem där. Men hemresan är LAS-LAX-LHR-GOT. Biljetterna är genomgående/bokade i ett.

Någon som vet hur och vad som sker vid mellanlandning i USA? Har aldrig mellanlandat i USA innan och kommer ha 3h på LAX från LAS, innan avresan till LHR tar vid. Kommer anlända till terminal 4 där även flyget mot LHR kommer gå. Behöver man gå igenom customs och checka in bagaget på nytt trots genomgående biljett? Kan 3h räcka på LAX? Frågor och funderingar är många. Någon med erfarenhet av mellanlandningar som har lite koll på hur det går till?

Tack för hjälpen! :-)
Av Helen69
10 aug. 2018 20:55
Hej! Vi mellanlandade i New York på väg hem nu från Orlando...MCO-JFK-HEL-GOT och behövde inte gå igenom customs och bagaget checkades in hela vägen till Goteborg. Tror att det är bara mellanlandning in till USA som man måste gå genom immigration och hämta ut bagaget. 3 timmar borde räcker i LA.
Av Birgere
10 aug. 2018 21:03
Ät det tex AA o BA du flyger med så lämnar du väskan i LAS o hämtar i GOT.
Länge sedan jag transiterade i LAX men i värsta fall har du en security att gå igenom men nästan alltid när jag har likande connections på andra flygplatser är det bara att gå direkt till loungen eller baren o vänta på att flyget ska gå.
Av Hawaii
10 aug. 2018 21:10
Med både ankomst och avgång till & från T4 (LAX) antar jag att det är med American Airlines på båda flygningarna och i så fall inga konstigheter och ingen extra säkerhets kontroll. 3 timmar massor med tid. (Customs & Immigration gäller bara vid ankomst USA, aldrig avresan).
10 aug. 2018 21:29
Det stämmer att det är AA jag flyger med från LAS till LAX och sen till LHR där sedan BA tar över sista sträckan.
Men fick svaret på min fråga: ingen customs eller incheckning av bagage på nytt då det åker hela vägen från LAS till GOT. Samt att 3h räcker. Vilken lättnad! Tusen tack för den snabba hjälpen :-)