Mellanlandning i Atlanta 1,5 timme (önskar snabbt svar)

2 juli 2014 19:11
Visningar: 429
Hej på er!

Funderar på att boka ett flyg där vi mellanlandar i Atlanta 1,5 timme, hinner man få ut sitt bagage och gå igenom säkerhetskontroll och lämna in väskorna igen på den tiden? Måste nästa flyg vänta på oss om vi har en genomgående biljett??

Tack på förhand!!
2 juli 2014 20:19
Hej

Vi hade mellanlandning i Atlanta med 2 timmar tillgodo, Det var inga problem att hinna med men det kan ju säkert vara olika beroende på tid på dygnet. Vi landade vid 20-tiden.
Av Hawaii
2 juli 2014 20:40
"Normalt" bör det inte vara några problem även om det nog i bästa fall (om allt löper som det skall) kommer att vara lite "tight" med tiden. Omöjligt att veta i förväg om det slumpar sig att flera plan från andra länder ankommer inom 10-15 minuter, och det kan ju i så fall resultera i långa köer i Immigration. Och nästa flyg måste definitivt INTE vänta! Det är något som flygbolagets operationella avdelning beslutar från fall till fall. Om det finns 20 passagerare på det inkommande planet och de skall ansluta till samma inrikesflyg, och det bara rör sig om en 15-20 minuters försening - god chans att de "håller" det avgående planet. Om det bara rör sig om 3-4 passagerare och förseningen är avsevärd - inte en chans att de håller planet.
Av Birgere
2 juli 2014 22:25
Missar man flyget så fixar dom ett alternativ. Kommer man sent till bagagedroppet så är risken att väskan kommer med nästa plan.
Men all denna hysteri med flygbyten är överdriven, hinner man så hinner man, annars så blir man lite försenad. Inget att hetsa upp sig för innan man flyger.