Maldiverna feb mars 2017 tips och råd önskas

Av Malinsa
10 okt. 2016 20:51
Visningar: 779
Hej
Jag har tänkt åka till Maldiverna i slutet av februari två veckor. En av öarna jag tänkt stanna på är Guraidhoo och den andra Ari atoll, mahibahoo . Vad vet ni om dom öarna? Är det svårt att ta sig till dom från Malé?
Vad finns att göra förutom att bada, snorkla (vilket jag älskar) och hur är restauranglivet?
Vore tacksam för lite tips och råd.
Jag är ensam tjej och åker själv, är det bikiniförbud på dom här öarna?
Mvh Malin
12 nov. 2016 14:34
Hej! Min sambo och jag åker till Maldiverna den 13-26e december, så än kan vi inte ge jättebra tips än men vi ska bo på Guraidhoo fem nätter! Vi tar oss dit från ön Maafushi med vanlig båt. Från Malé kan man ta linje 311 som går kl 14.30. Något man bör tänka på är att båtarna inte går på fredagar då det är helgdag. Framme på Guraidhoo är man 16.15. Vi kommer bo på Wind Breeze Sunset View Inn som har fått bra recensioner och ägaren där verkar vara väldigt service minded. Det finns en resortö i närheten av Guraidhoo och där finns det en restaurang men jag tror den var ganska dyr. I övrigt har vi blivit rekommenderade att äta på vårt hotell eller höra om man får äta på något annat hotell någon gång. Hoppas det var till lite hjälp... Kan berätta mer efter vår resa ☺️
22 maj 2018 01:37
Maldiverna var fantastiskt! Det går inte en dag utan att vi saknar alla platser vi besökte och människorna vi träffade och nu är det mer än två år sedan vi var där. Det kommer inte vara sista gången vi reser dit! Vår rutt var Maafushi-Fulidhoo-Guraidhoo (åk inte hit, droghandel och annat dåligt, visade sig vara svarta fåret i paradiset) - Maafushi (på grund av ändrade planer) - Kandooma. Helt fanastiskt och vi älskade varje minut!