Malapascua Tapanee Beach resort?

Av Malinhs
29 apr. 2013 14:14
Visningar: 327
Hej
Vi kommer att åka till Fillipinerna i 4 veckor i november december. Vi kommer att starta i Malapascua (där dykcert ska införskaffas :))

Vi har tittat lite på Tapanee Beach resort, är det någon som har erfarenhet av det? Vårt prio är att kunna ha havsutsikt till inte allt för stor kostnad.

Vi fortsätter sedan mot Bantayan, Sipalay, Apo Island och sedan Bohol.
Tar tacksamt emot tips och råd.

Tack på förhand!
Malin
Av Lapp3n
29 apr. 2013 15:01
Hejsan.

Vi var in och kikade på det Tapanee Beach resort när vi var på Malapascua och det var riktigt fint och trevligt, har dock för mig att det var lite dyrare än många andra hotell på ön..
Vi vandrade vidare för att titta oss omkring innan vi bestämde oss för ett hotell och träffade en tysk man och hans frun som ägde ett av hotellen precis vid stranden som hette Copocabana resort vi pratade en stund med honom och lyckades förhandlade oss fram till ett lite bättre pris på hans hotell där vi stannade. Ett mycket fräscht och fint rum med fläkt och air kondition för den som vill ha det fanns.

Väldigt trevlig lokalbefolkning som gärna visar en runt och ger en information om vad man göra.

Vi var på ön i 3 el 4 dagar och den är helt magisk med allt lugn, god mat och trevlig folk som är där.
Finns en restaurang i byn som verkligen var billig men som kunde ge en lite "skum" mage om man hade otur efter en middag där.. :)

Återkommer gärna till denna magiska ö igen.. :)

Tror det finns någon bild på min sida från Malapascua om intresse finns.
5 maj 2013 12:06
Hej Malinhs;

Håller med Lapp3n;

Tapanee är en mycket trevlig resort som ligger lite "off" från Bounty Beach men ändå med närkontakt. Lite on the higher level både i termer om kvalitet och pris men utan att vara overprized.

Är priset en viktig faktor kan Hippcampus, som Lasse 79 i ett annat inlägg pratar gott om, vara ett alternativ. Det är även Ocean Vida där vi själva bodde och kommer att komma tillbaka till. Och så finns det många fler.

Har ni inte redan gjort det, så kolla in på Tripadvisor. Botanisera bland recensionerna där. God hjälp i det urval som finns.

Trevlig resa
Av Malinhs
7 maj 2013 16:07
Tack så mycket för tips :)!
Har kollat trip advisor och det verkar som att rummen med "bara" fläkt är riktigt billiga :)!
Känns verkligen bra att få tips och råd!

Kommer säkert att återkomma med frågor :)!

Mvh Malin