Makarska Rivieran, tacksam för tips på boende för större sällskap

Av Hilmis
12 mars 2012 15:18
Visningar: 2409
Vi håller på och planerar en familjeresa för tre generationer, 2-75år, 15 personer till Kroatien och kanske närmast Makarska rivieran men även andra orter kan komma på fråga om avståndet till Split inte är för stort, vi kommer att flyga dit. Fem hyggliga lägenheter med kokmöjligheter står på önskelistan :) . Jag har googlat mycket och utbudet är stort :), men för att underlätta för mej själv så tänkte jag att det säkert finns någon här som skulle kunna rekommendera något boende med följande viktiga kriterier.

CENTRALT läge, mycket nära strand och restauranger, för den äldsta generationen orkar inte gå så långa sträckor längre.
Pool ligger högt i rank för dom minsta OCH för den äldsta i sällskapet, men jag vet att det inte är det lättaste att hitta lägenheter med pool i Kroatien, framförallt inte nära stranden, så det är mycket möjligt att vi måste prioritera bort pool-alternativet.

Tacksam för alla tips!
Av Desires
12 mars 2012 15:38
Hej!
Tyvärr har jag inga direkta tips om lägenheter med pool och nära strand. Har varit mycket i Kroatien och vi bor alltid i privata fina lägenheter, med havsutsikt och nära byarna, men är bara 2 personer - och har aldrig brytt oss om någon pool när man har detta underbara vatten i närheten!
Men förstår såklart att ni vill ha pool när ni har barn med er!
Har du kollat på boende på nedanstående sidor?

http://croatia.hr/sv-SE/Sok-boende
http://www.travel.se/semesterhus
http://www.blueskyapartments.se/
http://www.kroatienresor.se
http://www.solsemestra.com
http://www.blocket.se/hela_sverige?q=kroatien&cg=0&w=3&st=u&ca=11&l=0&md=th
eller lyxigt boende: Luxury Villa Rentals & Vacation: Bohline Exclusive Villas http://www.bohlinevillas.com/

Vill du däremot ha tips om hur det är på platser som Split, Hvar, Brac, DUbrovnik, Zadar, Trogir,Korcula mfl får du gärna återkomma till mig med frågor.
Jag har tipsat en del på min reseblogg om olika kroatiska platser (men bara Omis på den makarska rivieran)
http://www.desires.se/#post115

Lycka till att hitta det boendet ni önskar, verkar trevligt att åka iväg på en sådan familjeresa!
Vi gjorde en liknande resa förra året, men vi var bara 4 vuxna och 2 barn, det var fantastiskt roligt och mysigt! Vi var då på Korsika, som var ett perfekt ställe för både unga och gamla - och härligt hotell med pooler, god mat och nära till jättefin strand, det skulle jag verkligen kunna rekommendera till er om ni inte absolut vill till Kroatien. Titta här http://www.desires.se/#post131
Av Hilmis
14 mars 2012 14:37
Tack Desiree för ditt svar! Ifjol så fick jag fina tips från dej också! Då hittade jag en jättefin lägenhet i Bol som du rekommenderade!
Jag har gått igenom dina länkar men har tyvärr inte hittat någonting ännu. Vi måste nästan utesluta öarna eftersom det skulle betyda att vi skulle måsta byta hotell för att hinna med flyget och det blir för jobbigt, med så många personer.

Så jag önskar flera tips om någon har!
Av Desires
14 mars 2012 16:54