Makadi Bay - TIPS & RÅD!

15 mars 2013 12:48
Visningar: 2065
Hej!

Vi är en grupp på fyra personer som reser till Makadi Bay i april, vi ska bo på Makadi Palace. Det är första gången någon av oss åker dit så - vad är det bästa alternativet om man vill åka på delfinsafari m. snorkling & åka till Giftun Island - boka med min researrangör eller hos någon lokal arrangör där nere?

Vi tar mer än gärna emot fler tips & råd om Makadi Bay! =)
Av Krezz
27 mars 2013 22:25
Hallå!

Vi brukar åka med Colona när vi är därnere de har sitt center i södra Hurghada men jag tror att de kan hämta upp er vid hotellet kolla på http://www.colona.com eller maila till (Logga in för att se e-postadress) och de både läser, skriver och pratar svenska. Har provat lokala arrangörer men ingen av dem kom upp i Colonas klass tilläggas bör att vi både dykt och snorklat med dem och vi kommer även att göra så i slutet av april.

Har inte varit i Makadi Bay men vill ni ha lite generell information om Egypten så hör gärna av er :-)

MVH Krezz
28 mars 2013 10:50
Jag har faktiskt läst om Colona men när det blev ändrade planer att vi skulle till Makadi Bay istället för Hurghada så slog inte ens tanken mig att dom kunde anordna snorklings utflykter även fast man inte ska vara i Hurghada! Helt fantastiskt ju=) För om man väl ska till Egypten så är det ett måste att få uppleva deras fantastiska hav och framför allt för att upplevelsen ska bli den bästa att man får åka med dom som verkligen vet vad dom gör. Och bara ännu mer plus att dom är svensktalande!

Ja, vi skulle jätte gärna vilja ha lite mer information om Egypten! =)
Tack så jätte mycket för dina svar!

MVH Sandra