Magaluf, Vista Sol

2 feb. 2015 16:44
Visningar: 933
Hej igen! Gjorde ett inlägg om Magaluf för inte så länge sedan. Fick idag ett tips om att hotellet "Vista Sol" skulle vara rätt populärt bland ungdomar. Googlade lite på det och hittade sidor där det fått både negativa och positiva kommentarer. Tänkte bara fråga om någon här har varit där och vad ni tyckte om det?! Tack på förhand!
17 feb. 2015 20:27
Hej!
Bodde en vecka på Vista sol i augusti förra sommaren. Håller med om att det finns både för och nackdelar med det stället.

+rummen är stora och bra (vi bodde i tvårumslägenhet) trappen på baksidan leder ut till mitten av partygatan i magaluf. Ganska bra frukost. Taco buff'én som jag tror de har varje söndag eller något liknade var jättetrevlig, mycket folk och en lite mini fest på hotellet. Mestadels ungdomar på hotellet. Ganska bra poolområde.(låg aldrig vid poolen på vista) Nära till både magalyf stranden och son mathias beach.

- åt kvällsmat på hotellet två kvällar då var maten kall och inte riktigt klar. Antingen har man en lång trappa eller en lång backe upp till hotellet (stor nackdel då man är på väg hem 8,00 på morgonen (; ) Wifi är inte gratis, kostar per adapter, ganska taskig uppkopling funkar lite ibland. Inte fräschaste badrummen.

Vi gillade rosa del mar mycket bättre. Fantastisk frukost, god mat, är ett mer familje hotell, men barn pool (splash område ed rutchkanorn) ligger inte i samma del som vanlige poolen. wifi ingår på hela hotellet. Ligger ca. 50m ifrån Vista sol,,, så är inte alls långt till party gatan. Vi festade och låg på stranden mestadels sen då vi ville ha det lite mer soft och bara hänga/sova då man var bakis så var Rosa ett mycket bättre hotell än Vista. Hotellet renoverades våren 2013. :D
Hoppas det har varit till hjälp. Är det något mer du undrar över så är det bara att du frågar!