Magaluf boende

Av Hedda_m
3 jan. 2015 01:12
Visningar: 1951
Hej!

Jag och min kompis har tänkt att åka till Magaluf till sommaren på studentresa och letar efter hotell.

Vi vill ha ett hotell nära bargatan men ändå inte mitt på, samt nära till strand och hav. Gärna billigt och hyfsad standard.

Tar gärna emot massvis med tips på hotell och ev restauranger och egna erfarenheter. Tack på förhand!
3 jan. 2015 23:06
Hej! Åh så glad jag blev at höra att ni funderar på att åka till Magaluf på studentresa. Jag och min bästa kompis åkte dit på studentresa i slutet på maj 2014 (tog studenten Juni 2014) Vi tyckte det var så bra så vi åkte faktiskt tillbaka redan i augusti för en till vecka i underbara Magaluf.

Första resan bodde vi på Rosa del Mar, (ving) jätte fint hotell, underbar standard, gratis wifi, jätte snäll och rolig personal, ligger bara en gata ifrån Partygatan (ca 100m) så perfekt gångavstånd, men man behöver som sagt inte bo mitt i smeten som vi inte häller ville, Man bor lite lugnare men super nära till festen. Bra pool med sjäna solsängar man kan sova efter en lång utekväll i. Jätte nära till flera olika stränder, max 10 min promenad till magaluf stranden som ligger längst bort. Underbart hotell lite åt det dyrare men det är helt klart det bästa jag har varit på.

Andra resan bode vi på Vista Sol, tyckte inte att maten var alls lika bra där, jättedåligt internet ( superseg uppkoppling. Liten pool så vi var alltid på stranden där. Också jättenära till flera olika stränder där. Trevlig hotellpersonal, På baksidan av hotellet så fans det en trappa som man kunde gå ner och då kom man ut på mitten av partygatan. En nackdel med hotellet var också att antingen så var det världenstrapp eller vägen (backe) upp till hotellet vilket man inte var super peppad på klockan 8:30 efter en utekväll. Vi brukade alltid skoja om att kanske skulle ha tagit Rosa del Mar istället :D
Vad det kommer till mat så bokade vi båda resorna med halvpension, tyckte det vart smidigast då vi två har väldigt olika smak vad det kommer till mat, och den ena mer kräsen än den andra. plus att det kändes bra att ha fått i sig något mål mat med tanke på kvällen utövrigt. ;) Men det finns gott om restauranter runt om både i palma nova och i magaluf.
Vi trivdes kanon där nere, åker tillbaka i sommar igen, till Rosa denna gång. Så otroligt mycket sköna människor, endel jag fortfarande har kontakt med! Ni gör ett bra val att åka till magaluf och hoppas ni hittar ett bra hotell som passar er.
Kram! Skrev lite om Vår resa på min blogg om ni vill läsa. Ha en awesome studentresa!
http://thelifeisfun.wordpress.com/2014/09/27/summer-flashback/
5 jan. 2015 02:54
Nånting som jag tycker ni ska göra är ju att boka genom GG resor! Då får man faktiskt flyget tur och retur, hotellet (7 dagar) och även ett vip-paket för ca 4700 som lägst och max kanske 6000 då det beror på vilket hotell man väljer. Men det som ingår i vip-paketet är att man kan få rabatter på olika barer, skumparty, partybåt osv. :) Hör av dig om du vill veta mer om detta till mig! Antingen här eller på facebook :) https://www.facebook.com/shirin.amirvaresi
Av Hedda_m
5 feb. 2015 14:57
Tack så mycket för svaren!

Roligt att höra att ni trivdes så bra i Magaluf Annassnapshots, och tack för tipsen med hotellen! Rosa del Mar är något vi redan har kollat lite på faktiskt så det var roligt och höra att du tyckte så bra om det. :) Vad tyckte ni om maten där?

Ska även kolla upp GG resor Amirvaresi!
6 feb. 2015 15:19
Åh va kul! Bra rum, personal, verkligen trevlig personal i restauranten.
Maten på hotellet var jätte jätte bra! På frukosten fans det mycket att välja mellan, olika sorters bröd, flingor (choklad flingor var mina favoriter) olika youghurtar, massa frukt, små goda mini pankakor, ägg bacon, ja hur mycket som helst, så där finns nog något för alla smaker.
Vi hade halv pension där så luch åt vi inte på hotellet, men de har ju lite bar meny vid polen vet jag där man kunde få hamburgare och lite sånt, ingen jätte koll på luncher.
Kvälls middagen var också gudomligt bra, fans alltid ett kött, fiks och pasta mål, den veckan vi var där hade de också minipizza, tror att de hade det jämt med det kan ju variera lite. :D Jättegoda oliver om man tycker om sånt, det fanns mycket fräscha grönsaker och sånt, sen efterrätten... vart ska jag börja, glass, jordgubbar, crém fylda petticuer ( stavning?) frukt ja det mästa där också. Min kompis som är rätt kräsen då det kommer till mat, tyckte den var bra på Rosa, så det är ett mycket bra betyg.

Maten på Rosa del mar var riktigt bra och god! 5/5 får den faktiskt!
6 feb. 2015 15:21
Maten på vista var inte alls bra, ofta kall och det fanns ibland bara ex; fisk rätt (jag tycker inte alls om fisk) så då blev det pomes och grönsaker. vilket inte alls var som planerat.