Madrid/Alcobendas/SS de los reyes nattliv!

5 juni 2012 15:55
Visningar: 607
Hejsan! Jag ska flytta till underbara Spanien efter sommaren, till Madrid rättare sagt. Jag har aldrig varit där och jag gillar att gå ut.

Så jag undrar om någon vet bra nattkubbar eller liknande i själva Madrid kärnan (runt Puerta del sol, eftersom jag har hört att det mesta av madrids nattliv ligger där)som spelar housemusik och liknande.

Eftersom jag ska bo i Alcobendas/San Sebastian de los Reyes i Norra delen av staden Madrid så undrar jag om det även finns bra klubbar i de delarna, som då också spelar housemusik eller liknande. Man orkar ju inte alltid ta sig till puerta del sol varje helg man ska dra ut, även om det finns bra tågförbindelser till Madrid.

Tacksam för svar!
11 juni 2012 15:13
Hej!

Jag vet inte riktigt hur mycket jag kan hjälpa dig; jag har själv bott i SS de los Reyes eftersom jag läste på den Skandinaviska skolan som ligger i Moraleja! det var dock sex år sedan och jag kan tyvärr inte ge dig några tips gällande klubbar i SS och Alcobendas eftersom vi alltid gick ut i Madrid.

Men om du är ute efter klubbar i närheten av sol så kan jag tipsa om bl.a. en klubb som heter Joy! har för mig att detn ska ligga i närheten av Sol. Men samtidigt vill jag också tipsa dig om området La Latina.. där får du verkligen känna på det spanska! många barer/pubar med mycket folk! Likaså finns där små klubbar precis i området runt sol.. så du ska nog inte ha några problem att hitta något! där finns så galet mycket småställen (och stora ställen) i Madrid så om du är glad i fest så ska du förhoppningsvis inte bli besviken. Jag har t.o.m för mig att det är just housemusik de spelar på joy.. men lita inte på mig helt :) Vi brukade gå mycket till ett stort diskotek som hette Kapital.. jag var 17 när vi var där och det passade mig bra just då.. men vi stack dit igen några år senare och ändrade väl uppfattning rätt så omgående. Men Kapital har olika dansgolv med olika musik.. så det kan ju alltid testas! det ligger dock, om jag nu kommer ihåg det rätt, vid tågstationen atocha.. sen finns ju pachá också.

Som sagt; mycket att välja mellan.. Madrid är en fantastisk stad, du har verkligen något att se fram emot :)