Madrid

Av Sisun
16 aug. 2007 23:15
Visningar: 297
Skall tillbringa fyra dagar i Madrid i början av oktober. Är väldigt tacksam för tips främst om billigt boende men även om vad man skall prioritera att se och göra under dessa få dagar i denna storstad.
Av Raab
17 aug. 2007 09:03
Var där för några år sedan och hälsade på en spansk familj. Det jag tyckte var helt klart det ballaste jag sett var gammla riddarstäder runt omkring utanför Madrid. Har du möjligthet till detta att ta dig iväg lite så håll koll efter bla Toledo. grymt fint.
Gillar gammal kultur och historia. Är nästan ett måste för det.
För vad det verkade som så visa dom mig mer utanför än inne i madrid så måste nog varit något speciellt runt omkring där.
Hoppas din resa går bra!

Mvh Andreas!
Av Loranga
17 aug. 2007 11:36
Hej! Vad kul att du ska till Madrid, det är en underbar stad. Jag var där i våras och bokade boende genom reseguiden, vi bodde på Hostel Aguliera som låg perfekt mitt i centrum med gångavstånd överallt. Det var både biligt och bra standard. Madrid har inte någon sån där "måste se" som många andra huvudstäder har,men det är en skön stad att bara hänga i. Saker att se är Retiro parken, museum som Reina Sofia och Prado, posthuset, slottet, Plaza Mayor och tågstationen är fin.
En tur till Toledo är också att rekommendera men kan bli lite tajt med tid om ni bara är där i fyra dagar.

/Anna
14 jan. 2008 01:37
Var i Madrid i oktober 07. Bodde på ett pesionat som heter Tokio, det ligger på Calle Puebla 6. Tele.: 915229514. Deras hemsida hittar du på www.hostaltokio.comJag hade del i dubbelrum och betalade 225 kr/natt, enkelrum tror jag är något dyrare. Det finns både aircondition och TV på rummen. Det ligger mycket centralt och det tar inte många minuter att promenera till Gran Via,
Trevlig resa önskar Karlolof