Letar efter roomies att dela lägenhet med i Barcelona

9 jan. 2016 16:53
Visningar: 86
Hej! Jag heter Hanna, 21 år och pluggar till kandidatexamen i strategisk kommunikation. Nu i vår läser jag kurser på distans och planerar att flytta till Barcelona i april/maj och bo där tills augusti!

Planerar du också att flytta till Barcelona? Hör av dig till mig här eller via mejl (Logga in för att se e-postadress)
7 feb. 2016 22:43
Hej Hanna! Har också varit intresserad av att flytta till Barcelona ett tag! Tänkte du då plugga där bara eller även söka jobb?
19 feb. 2016 08:43
Hej!
Jag funderar på å flytta till Barcelona ( maj -augusti ) för att bo och jobba och se ngt annat!
19 feb. 2016 13:51
Citerat från Ellinorjulia:
Hej Hanna! Har också varit intresserad av att flytta till Barcelona ett tag! Tänkte du då plugga där bara eller även söka jobb?
Hej Ellinor! Sorry för segt svar men jag planerar att plugga spanska och förhoppningsvis även jobba. Just nu lutar det åt att jag flyttar i maj, jag planerar med två andra tjejer. Om du fortfarande är intresserad så får du gärna lägga till mig på Facebook, Hanna Jönsson(finns en del Hanna Jönsson där, hon med blå halsduk på bilden som bor i Jönköping är jag) så kan vi prata mera där!
19 feb. 2016 13:56
Citerat från Moasmango:
Hej!
Jag funderar på å flytta till Barcelona ( maj -augusti ) för att bo och jobba och se ngt annat!
Hej Moa! Vad kul, lägg till mig på Facebook om du är intresserad av att vara roomies i Barcelona så kan vi prata lite mera där, jag heter Hanna Jönsson(blå halsduk på profilbilden & bor i Jönköping).
21 feb. 2016 17:14
Hejsan! Gud vad roligt att det finns fler som planerar att flytta ner till Barca mot våren/ sommaren!

Jag och min tjejkompis åker ner mot slutet av juni och ifall ni fortfarande letar efter roomies eller är taggade på att träffas och hitta på något roligt tsm skulle vi tycka att det var jättekul!

Är det några fler som planerar att flytta ner får ni jättegärna lägga till mig på fb och skriva! Estelle Berglin heter jag :)
27 feb. 2016 16:07
Hej, är inne på samma spår. La till dig på fb Hanna :)
27 mars 2016 19:11
Hejsan!
Ser att det är ett tag sen ni har skrivit men försöker iaf,

Jag kommer att åka ner till barca nu i april, hade tänkt börja med att plugga spanska i 3 månader och sen är planen att vara kvar om allt funkar med jobb och boende osv. Jag är jätteintresserad av att dela boende, så om någon har ett rum ledigt eller vill försöka hitta något tillsammans, hör av er! :) Ni kan även lägga till mig på facebook, Malin Linnea heter jag där. :) mvh