Latinamerika våren 2015

3 apr. 2014 15:38
Visningar: 656
Hej!
Jag planerar att åka till Latinamerika våren 2015 och skulle gärna ha med mig någon till. Jag är 27 år och studerar till lärare i Göteborg, men blir januari nästa år klar med min utbildning. Då vill jag resa till Latinamerika, något som jag velat väldigt väldigt länge. Jag har tidigare bott i Spanien så jag klarar mig bra på min spanska. Jag har ännu inte bestämt mig vilka länder jag vill resa till, men är sugen på allt ifrån centralamerika, typ Costa Rica, Mexico etc, till Peru, Bolivia och området kring Rio de la plata; Argentina och Uruguay. Har alltså ännu inte bestämt mig utan är väldigt öppen för förslag. Hursomhelst vore det guld om någon trevlig person ville haka på.
Av Kboggio
3 apr. 2014 18:02
Hey! Kul att se fler som planerar inför 2015.
Jag åker på en roadtrip i usa i februari, mot mars kommer jag att flyga ner från LA till Mexiko city där min familj bor, kommer att stanna där två tre veckor, min kompis kommer att flyga dit ifrån Sverige och sedan tänkte vi bussa ner till Belize, Guatemala, el Salvador där hon har kompisar, Honduras, Nicaragua, Costa Rica där jag har familj, Panama, Colombia, Ecuador för galapagosöarna och sedan Peru för Machu Picchu. Låter mer planerat än vad det är, det är så vi skulle vilja men vi är väldigt öppna och gör gärna impulsiva förändringar, gör det som känns rätt för dagen. Vi älskar att resa och lära känna nya människor. Hör av dig :-)
3 apr. 2014 18:46
Hej!
Jag är snart 22 år och studerar på Chalmers i Göteborg. Jag planerar också en resa till Sydamerika till vintern. Kommer antagligen att åka iväg i november men tänkte vara borta ett antal månader. Planen är att besöka Argentina, Brasilien, Chile, Peru och Ecuador. Men jag är väldigt öppen för förslag. Älskar nya platser och upplevelser. Även om man inte reser tillsammans hela vägen hade det ju varit kul att kanske mötas upp om vi ändå ska till samma länder under samma period. Det är alltid kul med resesällskap! Ha det fint!
16 apr. 2014 17:31
Hej! Jag tar studenten nu i vår. Jag har också planer på att bege mig i början av 2015. Har dock inte hittat mig någon resekompis än vilket skulle underlätta det hela. Jag vet att jag vill besöka Ecuador, Costa Rica, Peru, Colombia mm och gärna galapagosöarna. Men har ingenting riktigt planerat så är väldigt öppen för förslag!
28 apr. 2014 20:41
Hej jag kommer vara i Syd/Centralamerika Januari-April :) Har inga bestämda planer men lite ideér på vad jag skulle vilja se. Tänker resa någorlunda billigt med transport,mat och boende. Fungerar bra för mig då jag inte är allt för kräsen :) Som reskompis är jag väldigt lättsam. Fungerar bra med andra och har inte heller problem att hitta på saker själv. Jag är väldigt respektfull mot andra människor vilket jag tycker är viktigt när man reser ihop. På min resa kan jag tänka mig att dyka, leva strandliv, upptäcka storstäder, festa, jobba som volontär eller hänga i djungeln!
Medlemmen har tagit bort svaret
18 juli 2014 08:56
Hej! Jag planerar att åka till central/sydamerika jan-april 2015 då jag gör studieuppehåll. Har tänkt Mexico, Costa Rica, Brasilien, Argentina men är öppen och kan både planera resan noga eller vara mer spontan. Kan hyfsad spanska, lever gärna billigt. Är nyfiken och tycker det mesta är roligt. Skulle vara jättekul med resesällskap!
Av Isidora
4 sep. 2014 19:13
Hej! Jag tänkte vara i Chile från nov/dec i år fram till jan/feb och sedan i Buenos Aires i feb/mars...skulle vara kul att mötas upp om någon är där samtidigt :)
16 nov. 2014 21:33
Hej på er alla,

Jag ska med vovven (vit herdehund på 2,5 år) till Peru och ska resa runt Sydamerika med honom. Lima kommer att vara min bas då jag har lite familj där. Hör av er om ni är i närheten mellan November 2014-Juli 2015. För min del blir det mycket idrott (för det mesta surfa och segla) och åka runt peruanska kusten, samt inkaleden och resa runt Argentina och Brasilien

Mvh,

Effe
16 nov. 2014 23:12
Hej!
Tänkte bege mig till Sydamerika någon gång i April 2015. Min plan är att börja i Buenos Aires. Kommer sedan ta mig uppåt. Jag vill besöka alla länder i Sydamerika. Vore kul att möta upp någon/några under resans gång!

Jag har inte planerat några rutter eller aktiviteter så är öppen för alla förslag!
14 dec. 2014 20:34
De flesta här verkar mest inne på Sydamerika. En världsdel jag gärna besöker men tänkte denna gång försöka hålla mig till centralamerika. Flyger själv till Mexico city den 29 januari och tanken är att besöka alla åtta länder utan tidsplan. Finns mer att läsa på profilen.

Om någon är intresserad och tror sig kanske besöka något/några av dessa länder under nästa år får ni gärna höra av er! Ålder och kön spelar ingen roll.
14 apr. 2015 07:24
Hej! Planerat en spontanresa till Rio med ankomst 24/4-3/5 någon som vill haka på eller har planer på att vara i Rio under dessa datum?! Skulle vara roligt att möta upp o hänga med någon;) är äventyrlig o glad med kan även ligga o lapa sol;)
Skriv ;)
Kram mia